Nagyon hülyén nézne ki ennek a két járólapnak a kombinációja?
Kaptunk járólapot 20x20 matt felületűt, ilyesmit:
Ez kevés a konyhára ami egyben étkező is.Maradt apámnak egy kevés ilyen( középen a világos, 32-3kb#32-3-as:
Arra gondoltunk hogy a nagyobbikkal kirakjuk az asztal alatt és körbe rakjuk a kicsivel.Az asztal nem pont középen van.
Nem nézne ki hülyén?
Uhh, ne haragudj, de szerintem igen.
Mind a kettő szép a maga nemében, de együtt úgy festene, mint egy operába induló idős hölgy egy hippivel karöltve. Remélem érted mire gondolok :)
NEm értem, neked nincs szemed? némi izlés?
Senki nem rakná le egyik követ sem, akinek egy csepp izlése is van.
bocsáss meg, de iszonyat ízléstelen mindkettő. max a wc-be vagy kamrába használnám el, ott nem olyan ciki, és nincs szem előtt.
szerintem ha már pénzt áldoztok a felújításra, akkor kicsit több ízlést kellene belevinni.
a függönyt le tudod cserélni akár hetente, ezt max 10 évente éri meg.
Köszönöm a válaszokat. hm, ha pénzt tudnék rá áldozni akkor nem lenne gond, mert akkor nyilván nem ilyet vennék.De pénz az sajnos nincs.Az elsőből kaptunk 10nm-nyit, a konyha-étkező 14nm.
Most jelenleg linoleum van, ami nem csak hogy csúnya, de takaríthatatlan is.Mivel a 10nm kevés, és tudom hogy apunak maradt a nagyból. ezért gondoltam erre a megoldásra hogy így össze hoznám a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!