#3 és #8 válaszolókat miért kellett lepontozni? A kérdésre válaszoltak, azaz nekik mennyit ér. Hogy nem annyit, amennyi reális, az más kérdés. Imádom az ilyen lepontozós vadbarmokat. :D Remélem ennél nagyobb problémátok az életben sose lesz, mint nemtetsző válaszokat lenyomni a földre.
Az asztal amúgy okés szerintem, 10-15 között el fog menni, ha jókor, jó ember keres hasonlót. :)
Már bocsánat, de nem azt kérdezted, hogy kinek mennyire tetszik, hanem azt, hogy mennyit fizetnének érte!
Én se adnék érte pénzt.
:)
""Ha nekem fizetnének, se vinném el." ---> Ehelyett lehetne azt mondani, hogy "Nekem nem tetszik.", vagy egyáltalán nem is írni, mert arra voltam kíváncsi, hogy HA már valaki méltóztatik megvenni ezt a "szart", akkor mégis mennyiért. "
Az volt a kérdésed, hogy MENNYIT fizetnénk érte, sehol sem írtad, hogy aki nem fizetne érte, ne válaszoljon. Ha 10/3 ember NEM fizetne érte/minimálisat, AZ IS egy statisztika része, ennyi ember szerint kacat.
Legközelebb ha kérdést teszel fel jobban fogalmazd meg. Én ha megkérdezem, hogy mennyit adnátok ezért-azért, akkor számomra az is reprezentatív válasz, hogy valaki nem fizetne érte: jelzi, hogy a termék minősége NEM OLYAN, hogy túl nagy összegeket kérjek érte.
Ha bútorról van szó, nem vásárolnék használtan, mert általában karcos, kopott. Manapság már az ikeában, jyskben, kikában vagy akár ebayről olyan olcsón lehet ilyesmit kapni újonnan, hogy nem éri meg feleannyit sem egy használt termékre kiadni - szerintem.
Valószínűleg ezek sem a legjobb minőségűek ennyi pénzért DE legalább újak. Mondjuk a kikának elég szigorú előírásaik vannak minőség szempontjából, úgyhogy náluk az olcsóbb termékek is megbízhatóak. Hozzáteszem, hogy a fent linkeltek SEM a stílusom, de ha ilyen kategóriában kellene keresni, inkább ilyesmit választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!