Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit fizetnétek ezért? Dekorálás.
Figyelt kérdés
Van egy nem túl közeli barátnőm, aki dekorral foglalkozik, nagyon tehetséges. Szeretném, ha Ő dekorálna az esküvőn (nem szívességszerűen, hanem munkaszerűen). Mennyit fizessünk érte? /valószínű azt mondja, h. amennyit gondolunk/ Milyen feladatkörökkel bízhatjuk meg? Kreatív cukrászként dolgozik. Akkor a sütiket is rábízhatok vagy az már sok a terem dekorok mellet? Köszi!2010. jan. 23. 13:56
1/6 A kérdező kommentje:
*rábízhatom
2010. jan. 23. 13:58
2/6 anonim válasza:
Mond el neki, hogy te nem nagyon ismered az árakat, és mondja meg ő, hogy másnak ezt mennyiért vállalná el!
3/6 anonim válasza:
Azt nem tudom, mennyibe kerül egy ilyen dekorálás, de szerintem ha barátnőd, akkor ne pénzt adj neki, hanem inkább vegyél valamit, amire amúgy is szüksége van, vagy szeretne, de sajnálja rá a pénzt, nagyjából olyan árban, amennyibe kerül egy ilyen dekorálás. Az árakat megtudhatod úgy is, ha kérsz egy-két helyről árajánlatot (ha itt nem kapnál olyan választ).
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. jan. 23. 20:53
5/6 anonim válasza:
Kb. 50-60 e ft egy dekorálás. én ennyiért szoktam vállalni, de ebben csak a terem van, nincseneek benne az asztaldiszek, és ha ismerős az illető. de kérj pár helyről árajánlatot, és akkor lesz egy viszonyitási alapod. ha jó barátnők vagytok, és ő ezt szánja nektek nászajándéknak, akkor fogadd el, de ha fizetős, akkor biztos fog engedményt adni. a kérdés még az, hogy milyet szeretnétek, és mekkora a terem. De szerintem 50-ért már nagyon szépet lehet csinálni.
6/6 anonim válasza:
utolsó vagyok, most olvasom, hogy nem tul közeli barátnő, akkor viszont biztos, hogy fog árat mondani, kérjetek tőle előtte ajánlatot. igen a sütiket is nyugodtan rábizhatod, legalábbis a tortád, az nem aznap készül. Aprosütit általában visznek a rokonok, pogácsát érdemes még rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!