Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek való nekem csepphi...

Szerintetek való nekem csepphinta? (a rosz válaszokat légyszives mellőzétek! )

Figyelt kérdés
Fel szeretném dobni a szobám és már majdnem az egész fal ki van dekorálva persze nem csicsás csak néhány kép meg ilyesmi van kint.Keresgettem a neten és egy új dologra találtam ami teljesen lázba hozott..:)(mert nekem kell egy olyan!:D)szóval találtam egy csepphintát már nagyából ki is találtam a helyét csak hogy olvasgattam és még nem találtam olyat ahol nem azt mondták volna hogy "vegyek e 3 éves gyerekemnek".. vagy hogy "nem fogja unni az 5 éves kislányom?" szóval ennyi szöveg után:3 szerintetek "vehetek" egy csepphintát magamnak? nem kicsi az? úgy szeretnék:3 Köszi előre is:)

2013. szept. 26. 18:51
 1/5 anonim válasza:
100%
Figyi, ha elbír, vegyél. :) az a baj az emberek töbségével, hogy mindig olyat tesz, hogy másoknak megfeleljen, ami neki annyira nem jó, vagy kellemetlen. Ha csicsássan dekorálod ki a falad, te dolgod, ha csecshintát akarsz az is a te dolgod. Neked tetszik? gondolom igen. Akkor van még kérdés? Nincs. Csepphintát neki. :)Lényeg hogy te érezd jól magad a saját lakásodba, szobádba, ne a másoknak megfelelés vezessen. :D
2013. szept. 26. 21:55
 2/5 anonim válasza:
bocsi a csecshintáért...XD ez nagyon mellé ment, de jó :D természetesen a csepphintáról volt szó..XD XD
2013. szept. 26. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

inkább csinálj/vegyél ilyen hintát az a csepphinta szerintem olyan mint ,ha beleülnél valami krumplis zsákba

2013. szept. 26. 22:48
 4/5 A kérdező kommentje:

első válaszoló:

Észre se vettem hogy úgy irtad:DD amúgy teljesen igazad van:) és köszi a választ:)

2013. szept. 27. 17:25
 5/5 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:

izlés dolga az ilyen mondjuk én is elgondolkoztam rajta hogy válba nem lesz-e szűk de nagyon remélem hogy minden passzolni fog és nekem is lesz egy olyan:)) köszi:)

2013. szept. 27. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!