Meg tudná mondani valaki, hogy a konyhában mennyire válik be egy fa munkalap? Milyen tapasztalataitok vannak?
Mit értesz fa alatt. A mai konyhákban 99%-ban Bútorlap, munkalap van.És 100%-ban jó. Sőt Szuper jó. 1001 féle db. Vagy más valamire gondolsz ?
Köszönöm az eddigi válaszokat,de sajnos egyáltalán nem erre gondoltam.Ha jól olvastam a linket,ezek a munkalapok a szokásos "akármilyen mintás" lemezzel bevont faforgácslapok.
Én a fát fának értem,egy darab hossztoldott,ragasztott,csiszolt munkalap,valamilyen felületkezeléssel.
Nem egy laminált bútorlapra gondoltam.
Nekünk már a második otthonunkban van fa munkalapunk.
Nagyon szeretjük. Szerintem a lényege a lakkozás.
A vizes bázisú lakkok nem váltak be.
Legjobban a csónaklakk bírja a strapát, csak nagyon lassan száradt/keményedett meg.
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, de nem néztem errefelé egy ideje.
A lakk nálunk azért is bírja a hőt, mert nem találkozik vele. A tűzhely nálunk kb. 3 cm-ert ki van emelve, magasabbra, mint a konyhapult. (mert nem tudunk görnyedni a derekunk miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!