Hova rakjam öket?
Nekem van egy nagy műanyag kosaram a fürdő sarkában. Két részre van osztva, az egyikben a tisztító, a másikban a tartalék tisztálkodó szerek vannak.
De ha van üres ágynemü tartód oda is bespajzolhatod.
Mi fugába fúrtunk, a miénk is kb. akkora. Sarokpolcot tettünk fel, de lógathatsz le a plafonról hálós gyűjtőzsákot is, ilyet:
Itt a megoldás :D
[link] szerintem ezek tapadósak, de nem biztos [link]
Ezt meg nem fellógatós: [link]
Vegyél kosarakat és rakd bele a dolgokat, majd az ágy alá, akár konyhaszekrénybe :D vagy szék alá, ami le van takarva valamivel, úgy hogy nem látni a lábait. Vagy ha van olyan asztalod, aminek alul van valami polc szerüsége, akkor oda. Vagy meg szekrény teteje, dobozkákban.
Ilyenben tudod a sminkeket, krémeket, körömlakkokat: [link]
Ebben a tusfürdőket: [link]
Ès kész is, meg van oldva. Esetleg még csinálhatsz egy selejtezést sminkben, ha van olyan ami nem jó, már nincs benne, nem használod vagy valami, akkor kidobod.
nekem is miniatűr a fürdőm, van benne egy kis tükrös faliszekrény, abban tárolom a sminket, arclemosót, uram a borotvát, habot, és a nyitott polcain vannak a fogkefék, fogkrémek, hajzselék.
a gardróbban csináltam egy részt, ahol a vegyiáru van: mosószer, öblítő, tartalék tusfürdők, nagyobb flakonos dolgok.
a fürdő egyébként annyira kicsi, h még a mosógép sem fér be, így az a konyhában kapott helyet, a konyhai tisztítószerek pedig a mosogató alatti polcon tanyáznak :)
ha pesti vagy, akkor nézz szét az Ikeában, rengeteg trükkös tárolási módszerre kínálnak megoldást. de más bútoráruházakban is vannak hasznos kiegészítők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!