Mi a véleményetek róla? Falra szép lenne?
Most újítom a szobám, aztán arra gondoltam, hogy szavakat(amik fontosak az életemben, bár szerintem ezek mindenkiében) angolul kisebb-nagyobb és különböző betűkkel felfestetném (mert én béna vagyok hozzá).
Az alap színt is olyasmi bordóra képzeltem mint a képen.
Én dobtam most össze szóval ha valami hibás benne azon ne lepődjetek meg:)
Ez lenne az:) Várom a véleményeket vagy új ötleteket!:)
sokkal szebben kellene elrendezned. keress szófelhő mintákat kreatív oldalakon. de mutatok példát
ne használ ennyi betűstílust, mert káoszos. + nyugodtan vigyél bele színt. ez a bordó-fekete snassz és lehangoló. a szavak színe tükrözze a jelentést.
itt keress betűkészleteket. vannak nagyon szépek + ajánlom, hogy egy vektorgrafikus programban készítsd el a tervet, mert abból akármekkora sanblont is tudsz nyomatni. (pl: corel draw, adobe illustrator, vagy ha más nincs akkor inkscape)
Köszönöm az ötleteket és a linkeket:)
Átdolgozom amit csináltam, és benézek majd dekorboltokba, van itt a közelben elég sok, aztán majd meglátjuk, hogy matrica vagy festés lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!