Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A falamra valamilyen szép...

A falamra valamilyen szép idézetet szeretnék íratni, de nincs semmi ötletem. Szerintetek mit írhatnék a falra?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék olyan nagyon komoly vagy elvont idézetet. Csajosat vagy olyat szeretnék ami a szeretetről a szerelemről vagy a boldogságról szól. A falam színe rózsaszín. :) Előre is köszi a segítséget:)
2012. aug. 1. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Én mondjuk olyan idézeteket írnék ki ami elgondolkodtatnak és persze tinédzser lennék

pl:

"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba."

"Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy. -Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba"

"Az élet nem arról szól hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról hogy megtanuljuk hogyan kell táncolni az esőben."

"Isten, ha létezel, mentsd meg a lelkem, ha létezik."

"- Tényleg az a tökéletes ember, aki teljesen konfliktus- és problémamentes?

- Nem, az a lobotómiás. (...) Ne sterilizáld az érzelmeidet. De tudjad, mikor nem szabad kimutatni ezt-azt."

2012. aug. 1. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem ezek tetszenek nagyon:

“Vannak balga emberek, akik távcsővel fürkészik a messze jövő láthatárát és sopánkodnak az ott mutatkozó felhőkön, miközben figyelmen kívül hagyják a felettük ragyogó kék eget.” (C. H. Spurgeon)

“Természetesen sok hibám van, ha benned kevés a szeretet.” (C. H. Spurgeon)

"A felhők mögött mindig ragyok a nap"

"Csak aki elviseli az esőt, az láthatja meg a szivárványt."

2012. aug. 1. 22:57
 3/6 anonim válasza:
Azt írd rá, hogy Gábor és Gerda:)
2012. aug. 2. 19:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, lesz miből válogatnom :)

Gábor és Gerda? ezt nem értem sajnos

2012. aug. 2. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem én írtam, de a "Gábor és Gerda" vicc akart lenni. Akár azt is írhatnád, hogy Pali és Panni. De ez nem olyan vicces.

[link]

2012. aug. 12. 03:14
 6/6 anonim válasza:

Bár nem mai már a kérdés, én még írném egy-kettőt, hátha majd újra festesz vagy még nem tetted meg:)

"Panaszkodhatsz, hogy a rózsa tüskés, vagy örülhetsz, hogy a tüskével rózsa is jár"

"Csak az veszít, aki feladja. A többiek mint győztesek." (Paulo Coelho)

:)

2013. aug. 15. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!