A falamra valamilyen szép idézetet szeretnék íratni, de nincs semmi ötletem. Szerintetek mit írhatnék a falra?
Én mondjuk olyan idézeteket írnék ki ami elgondolkodtatnak és persze tinédzser lennék
pl:
"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba."
"Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy. -Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba"
"Az élet nem arról szól hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról hogy megtanuljuk hogyan kell táncolni az esőben."
"Isten, ha létezel, mentsd meg a lelkem, ha létezik."
"- Tényleg az a tökéletes ember, aki teljesen konfliktus- és problémamentes?
- Nem, az a lobotómiás. (...) Ne sterilizáld az érzelmeidet. De tudjad, mikor nem szabad kimutatni ezt-azt."
Nekem ezek tetszenek nagyon:
“Vannak balga emberek, akik távcsővel fürkészik a messze jövő láthatárát és sopánkodnak az ott mutatkozó felhőkön, miközben figyelmen kívül hagyják a felettük ragyogó kék eget.” (C. H. Spurgeon)
“Természetesen sok hibám van, ha benned kevés a szeretet.” (C. H. Spurgeon)
"A felhők mögött mindig ragyok a nap"
"Csak aki elviseli az esőt, az láthatja meg a szivárványt."
Köszönöm szépen, lesz miből válogatnom :)
Gábor és Gerda? ezt nem értem sajnos
Nem én írtam, de a "Gábor és Gerda" vicc akart lenni. Akár azt is írhatnád, hogy Pali és Panni. De ez nem olyan vicces.
Bár nem mai már a kérdés, én még írném egy-kettőt, hátha majd újra festesz vagy még nem tetted meg:)
"Panaszkodhatsz, hogy a rózsa tüskés, vagy örülhetsz, hogy a tüskével rózsa is jár"
"Csak az veszít, aki feladja. A többiek mint győztesek." (Paulo Coelho)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!