Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Szerintetek ez fontos?

Figyelt kérdés
a a helyzet hogy legjobb barátnőm és én kollégisták leszünk. a szobák elég gyatrák, unalmasak és szürkék. szeretném egy kicsit feldobni, színes függöny, színes ágynemű, kollázs, képek asztalterítő, dekor elemek. de barátnőm szerint ezek mind felesleges dolgok mert úgyis "csak" tanév közben vagyunk ott. de hát az akkor is 4 év..oké hogy nyári szünet kezdetekor ki kell pakolni a dolgokat, de nem jobb egy szép barátságos szobában eltölteni egy tanévet? vagy csak én gondolom így :/ ?

2013. aug. 10. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha neked fontos, akkor csináld meg. Annyi, hogy ha neki nem fontos, akkor ne kérd, hogy szálljon be.
2013. aug. 10. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet, és ne hagyd magad lebeszélni. Az igaz, hogy nem az az otthonotok, de 1 hétből 5 napot ott lesztek. Most költöztök el hazulról, honvágyatok lesz, és kell egy otthonos hely, ahol pihenhettek, jól érzitek magatokat. Csináld meg, majd megtetszik neki és beszáll. A saját kedvedre teszed, miért mondanál le róla a kedvéért?
2013. aug. 10. 17:49
 3/4 anonim válasza:
ez teljesen jó ötlet. ne hagyd hogy lebeszéljen:)) én is imádom a vidám dolgokat
2013. aug. 19. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetemi koliban nálunk is ez volt a szitu, de én megoldottam itthoni dolgokból, így nem volt probléma. :) Vágtam ki színes kartonpapírból nagy virágokat, teleragasztgattam velük a falat, rájuk, közéjük, melléjük a szobatársakkal közös fotókat, stb. Amennyire húzták a szájukat, utána annyira tetszett nekik, a végén már ők is sorra hozták a képeket a falra. :) Volt színes szőnyegünk is a szoba közepén, ágynemű huzatot mindenki otthonról hozott. Igazából mindent kidíszítettünk, a függönyt nem cseréltük le, mert hatalmas ablak volt és drága lett volna, de tűsztünk rá pillangókat meg virágokat így barátságosabb lett. :D Igazából igazi lány szoba lett, amit én kezdtem, de végül minden szobatárs becsatlakozott az alakításba, pénzbe pedig igazán nem került. :)
2013. aug. 23. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!