Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan vegyem rá az anyukám,...

Hogyan vegyem rá az anyukám, hogy átrendezzük a szobámat?

Figyelt kérdés
Korábban már mondtam neki de semmi sem történik.

2013. júl. 29. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:

a te szobád, nem?

ha új bútorokat akarsz, akkor beszélj vele, hogy ezek mért nem jók, vagy hogy egy kellemesebb környezetben jobban éreznéd magad

ha meg csak az elhelyezésen akarsz változtatni, akkor fogj hozzá egyedül

2013. júl. 29. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Én amikor kicsi voltam úgy vettem rá, hogy a régi bútotaim kiskorom óta velem voltak és azóta eltelt jó pár év ,új szakaszába léptem az életemnek így más bútorok kellenek.

Aztán szépen lecseréltük őket.

2013. júl. 29. 20:31
 3/4 anonim válasza:

Az attól függ, mi értesz átrendezésen. Ha új bútorokat szeretnél, és ezeket édesanyádnak kéne megvenni, akkor többre van szükség, mint egyszerűen megemlíteni. Nézz utána egy kicsit, hogy mit szeretnél, mennyiért, gondold át, hogy miért, és aztán állj elé, mikor éppen ráér.

Ha csak annyiról van szó, hogy a már meglévő bútorokat szeretnéd máshová tenni, akkor szintén várd meg, míg éppen ráér egy kicsit, és szólj neki, hogy egy kis segítségre lenne szükséged. Bár lehet, hogy egy-két markosabb barát jobb lenne, attól függ, milyen nehéz bútorokról van szó. :)

2013. júl. 30. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2013. júl. 31. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!