Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan tudom a szobámat...

Hogyan tudom a szobámat rockosabbá tenni?

Figyelt kérdés

Szóval kezdjük ott, sárga a fal, zöld szekrénysor. (Ez így eleve nem tetszik, de a szüleim nem hajlandóak ezt lecserélni, mert a dédnagymamámtól kapott pénzből vették a szüleim elég régen és sokat jelent számukra.) Ahogy belépünk a szobába szemben 2 ablak, középen konvektor, és jobb oldalt az íróasztalom. Bal oldalt az ágyam, és a bal falon még van egy ablak. A konvektor fölött és a bal oldali ablak mellett vannak rockposzterek, és a szekrény üveges részén is (de ott csak nyomtatott képek). Az ajtó mellett egy fotel jobbra, mellette egy műanyag kisasztal (lomok tárolására..), és jobb oldalon a kiságyam (szintén lomok tárolására). Ez így egyáltalán nem tükrözi a személyiségemet.. Szeretnék tanácsokat kérni, hogy hogyan tehetném egyedibbé a szobámat, hogy nekem is tetsszen.

Arra gondoltam, hogy lecserélem a sötétítőket és esetleg a függönyt is. (Most egy világosabb bordó színű virágmintás sötétítőm van..) És sajnos az egész házban itt van szekrénysor, tehát az egész család ruhája az én szobámban van. Meg minden porcelán meg dísztányérok a szekrényen és az üveges részben. De oda inkább tenném a cuccaimat, mert hogy én meg nem férek el az asztalom fiókjában... Azt mondták a szüleim, veszünk egy szekrénysort tesóm szobájába is, de az nagyon messze van még, addig meg nem igazán bírom elviselni hogy mindenki ide jár be. (Mert 1-2 éve ez az én szobám, azelőtt vendégszoba volt, csak meguntam hogy a tesómmal kellett egy szobában lennem, így fogtam az asztalomat és átköltöztem ide.)

Köszönöm szépen előre is.

2013. jún. 17. 00:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Próbáld meg összes textilt lecserélni feketére. Sötétítő függönyök, ágytakaró, díszpárnák, székre párna. Előbbiek kijöhetnek mind ugyanabból a méteráruból akár, ha tudsz minimálisan varrni, egyszerűen megvan. Ha van rá keret, szőnyeget is cserélhetsz (legolcsóbb lenne egy fekete vagy fekete csíkos rongyszőnyeg).

A szekrényajtókkal vagy az ajtóddal teljesen megegyező méretű papírra készíthetsz fotómontázsokat neked tetsző tárgyakról, zenekarokról, barátaidról, kedvenc helyeidről vagy akár művészi alkotásokról, zenekari logókról és a sarkainál fogva BlueTack nevű gyurmaragasztóval rakhatod fel (ne felejtsd el lemérni, és kivágni hova esik majd a kilincs, és vékony papírokra dolgozz, ne legyen nehéz a végeredmény, hogy elbírja a ragasztó).

Plusz ötletként bekeretezheted az egyik pólódat vagy kitűzőket, koncertjegyeket, karszalagokat.

2013. jún. 17. 10:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Amint lehet meg is valósítom mindet.
2013. jún. 17. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
szarj a sarokba
2013. jún. 19. 12:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Hú de vicces kedvében van valaki :)
2013. jún. 19. 22:50
 5/8 anonim válasza:
en akasztottam a polcomra lancokat, amik nadragokon szoktak lenni es amugysem hordom mar, igy jol nez ki a polc sarkara felakasztva, aztan a butor kozepere sikerult felakasszak egy nyaklancot amit nem hordok, arra szoktam tuzni az emlekeimet, belepo jegyeket, kituzoket, kapott kisebb ajandekokat, az is szuperul mutat, akkor van egy lampam ilyen hosszusag hangulat fenyt kellt a szobaba este, nagyon szepen kihangsulyoza a szobat, en nem ajanlanam a fekete huzatokat meg parnakat stb... ha rocker vagy nem azt jelenti ,hogy kotelezo a fekete szin, halalfejes cuccokat is akaszthatol ossze vissza a szobadba ahova epp sikerul, kituzoket a fuggonyre, posztereket, gyongybol pokot csinalhatsz feketet ... szebb tobozokat is rakhatol a polcra
2013. júl. 5. 20:16
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ!

egyelőre a 6 poszterem van a falon, mind rocker poszter. :D van egy osztálytársam, ő is szereti a metalt & rockot. az ő szobájában egy szabad hely nincs a falon tele van poszterezve. csak az a baj, hogy 3 óriás justin bieber poszter, demi lovato, rihanna meg ezek. én meg sosem tenném ki ezeket.. köszönöm szépen a válaszokat!

2013. júl. 7. 00:17
 7/8 anonim ***** válasza:
[link] vegyél ilyet. Vagy nézegess ezen az oldalon valami mást. Az anyagtípusnak én inkább posztert választanám, mert a fotóvászon drágább.
2013. júl. 16. 08:26
 8/8 A kérdező kommentje:
bocs de nem túl rockeres...
2013. júl. 17. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!