Milyen világítással tehetném hangulatosabbá a szobámat?
Valami olyasmi lámpát szeretnék, aminek a fénye nagyon gyenge, de mégsem koromsötét van a szobámban esténként. Ami hasonló hatást kelt, mint egy gyertya, kb. akkora fénye is van. Létezik egyáltalán ilyen? Házikészítésű ötletek is érdekelnének. Ilyen hangulatra gondoltam:
Mindenféle ötlet jöhet! :)
nálunk a hangulatvilágítás 2 részből áll:
az egyik egy színes karácsonyi izzósor, a másik pedig az Ikeában vásárolt lelógatható hógolyó formájú kis ledes bogyók :) mindkettő az ablakkeretre van függesztve, igazából azért mert így elég magasra tudtam tenni, és mindenhova eljut a fénye a szobában.
nagyon kellemes, minden este bekapcsolom, mert utálom a díszkivilágítást. :)
ha van otthon ilyesmid, akkor applikáld fel a neked tetsző helyre. vagy ha ez most nem megoldható, akkor javaslom a sólámpát. állítólag még egészséges is. nekem is van, az a hálóban ég minden éjjel mint éjszakai botorkálófény :) mmint h lássak valamit ha kimegyek hajnali 3kor pipilni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!