Milyen színű szőnyeget válasszak?
Figyelt kérdés
A parketta hasonló mint amilyen a belinkelt képen látható, a fal színe is hasonló csak nincs olyan sárga árnyalata, mint amilyen a képen. A TV állványom és az asztalom is majdnem teljesen olyan színű, mint a parketta. Mit javasoltok? (22/L)
parketta: [link]
fal: [link]
2009. okt. 22. 14:12
1/15 A kérdező kommentje:
egyébként mind a 4 fal zöld a mennyezet fehér.
2009. okt. 22. 14:17
2/15 anonim válasza:
1. sötétzöld
2. vajszínű
3. sárga
esetleg barna
de ha tovább akarod vadítani lehet narancs:)
3/15 anonim válasza:
Én valami sárgás árnyalatot választanék!
5/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Csak az a problémám, hogy épp ezek között gondolkodtam eddig én is (vajszín és sötétzöld). Várom a további válaszokat!
2009. okt. 22. 15:27
7/15 anonim válasza:
első vagyok, tapasztalatom, hogy a sötét egyszínű szőnyegen sokkal jobban látszik a kosz, mint a világoson. Olyan szőnyegem van, hogy bordó-vajszínű kockák és a bordó részeken mindig koszosabbnak látszik, gyakran csak a bordó részt porszívózom.
8/15 anonim válasza:
nari-sárga összevissszamintás :)
nekem az előszobám ilyen, mint az a zöld, a nappalim pedig naris. tök jó, amikor a kettőt együtt látom.
9/15 anonim válasza:
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a kék sem rossz ötlet elgondolkodtató az biztos köszi!
2009. okt. 23. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!