Hogyan tudnék megszabadulni a régi bútoroktól?
Van köztük már használhatatlan is és olyan is ami még használható lenne, de ma már nem divat. Pl két ajtós politúrozott szekrény, stb.
Hogyan tudnék megszabadulni tőlük, hogy dobhatnám ki?
Csak úgy kirakni a kapu elé nem akarom, mert vagy elviszik vagy nem. Másrészt azt sem szeretném ha a környékben minden szomszéd ezen "csámcsogna".
Hogyan tudnék észrevétlenül megszabadulni tőlük?
Én az önkormányzatnál a Családsegítő Szolgálatot hívtam fel: bútort, függönyt, szőnyeget, mindent szeretettel fogadnak, akármilyen is, sok embernek még meglehet, hogy olyan sincs.
Pl: egy ilyen alkalommal szóltak, hogy egy családnak leégett a házuk, nem maradt semmi, se egy lábas, se egy vasaló, szó szerint semmi. Akkor pl. ilyesmiket szedtem össze a szekrényeimből, de akkor kiszedtem az öreg, tartalék függönyöket, a kihízott ruháimat, a sok-sok törölgető-ruhából, stb. stb. szedtem össze egy-két reklámszatyorba.
Szóval a Családsegítő
A Máltai Szeretetszolgálat
Akármelyik egyházhoz betelefonálsz, ők is tudják, hogy a saját területükön a nagycsaládosok, vagy rászoruló idősek
Én kiraknám a kapu elé 2-3 napra próbából. Szerintem lesz aki elviszi...
Mi anno egy 130-150 kilós öntöttvas kádat vittünk le négyen a földszintre egy társasház elé reggel, délután már nem volt ott. 2 ember meg sem tudta mozdítani. Igaz, az fém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!