Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit csináljak a bútorokkal a...

RandomgirlLOL kérdése:

Mit csináljak a bútorokkal a szobámban? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Mivel már elég gyerekes a szobám, át fogjuk alakítani. A tapétával, faldekorációval rendben vagyok, még szerettem volna egy babzsákot és egy új íróasztalt.. Viszont van 2 felesleges bútorom: egy kis asztalszerűség, ennek a helyére kerül majd valószínűleg a babzsák. Viszont van egy másik is, egy "szekrény", vagyis nem annyira szekrény, mert nyitott, és van 4 polca. Ezen szintén felesleges dolgokat tartok, ki is fogom dobni a "szekrénnyel" együtt. Viszont így felszabadul a szobám egyik sarka - mit helyezzek ide? Tévét nem szeretnék, mert nem szoktam tévézni, talán polcokat, de olyan fura lenne pár polcot rakni a falra, a földre meg semmit...

Szerintetek mit rakjak arra a felszabaduló helyre?

Még annyit, hogy itt van lerajzolva a mostani alaprajza a szobámnak: [link]

És ilyesmit gondolok majd (ott van az üres sarok): [link]

Elég béna meg aránytalan rajzok, de a lényeg látszik.

Bocsánat, hogy hosszú lett, a válaszokat előre is köszönöm!

15/l

2013. júl. 4. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem simán maradhatna a polc, könyveknek, kütyüknek, virágoknak.

Vagy egy kinyitható kanapé kis dohányzóasztallal-a vendégek fogadására, fölé akár mehet a falra polc.

Nagy tükör.

2013. júl. 4. 11:44
 2/4 A kérdező kommentje:

:SSSS De azok a dolgok mind gyerekesek (plüssök, játékok, társasjáték dobozok stb.), és amúgy sem szeretek kipakolni sok cuccot, nem kirakodóvásár a szobám... Csak porfogó lenne. :D

A kanapé jó ötlet, ez tetszik. Vagy a sarokba rakhatnám a gitárom, de akkor sem foglalna el minden helyet. :SS

Tükröt nem szeretnék, már csak babonásból sem. xD

Nagyon köszönöm a választ, még várok ötleteket. :)

2013. júl. 4. 12:31
 3/4 TappancsMancs ***** válasza:
Fotóval könnyebb lenne.
2013. júl. 5. 11:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha nem érthető a rajz, főleg azoknak, akiknek nehéz így elképzelni... Bár az első válaszoló tudott segíteni. :)))
2013. júl. 5. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!