Elvetemült vagyok? : D
lámpát sokat tegyél be,meg inkább a fehér domináljon a butoroknál,mert sötét lenne a fal miatt
de amugy ötlet tetszik,képet küldhestz ha kész
Arra vigyázz, hogy nagyon nagyon sok meló lesz (és pénz)mind a befestéssel, mind az átfestéssel (ergó ha nem tetszik le kell kaparni a réteget, mert átfesteni nem lehet), nehogy csalódj, hogy nem tökéletes fekete, mert ez előfordulhat, az én narancssárga-meggybordó falam bordó részét kb.4 szer kellett átkenni, és még mindig foltos helyenként, azon kívül nem is olyan, amit én szeretem volna, mert csak előre kevert festékkel lehetett megoldani, az meg nem elég piros!Akkor inkább tapéta, viszont kérdés, hogy abból meg lesz-e fekete.A sötét színek becsapósak, és nem biztos, hogy az lesz, amit megálmodtál :(
Azon kívül tényleg nyomasztó lehet, és rideg-hideg hatást érhetsz el, és ez zavarni fog,nem érzed jól magad benne, kihat majd rád.Nem hiszem hogy hálószobának jó lenne ez, mert ezek a színek nem nyugtató, hanem izgató hatásúak.
hát nekem így nem jön be, de ha kész linkelj már ide egy képet.
de szerintem ne érdekeljen mások véleménye, a szobádnak rólad kell szólnia. ha ez tetszik akkor csináld ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!