Mi a különbség egy 15 éves és egy 25 éves hálószobája között?
Nekem:
nincs íróasztal, nincsenek poszterek(soha nem is volt mondjuk), franciaágyam van, sok szőnyeg, párna van, más a színe, tizenévesen valami vidám volt, huszonévesen bordós, sok növény van, ami tizenévesen kipusztult volna, nagyjából ennyi, ami eszembe jut hirtelen
Nekem 15 évesen focis meg autós poszterek voltak kint. Most 24 vagyok, és animés poszterek vannak és az érettségi portfólióim. Az meg baromság, hogy így vagy úgy kéne kinézzen: kit érdekel? Nekem tetsszen, ne a szomszéd néninek, xy fórumozónak :) A hálószoba lényege, hogy jól érezd magad benne. Sose engedtem, hogy más rakodjon, pakoljon, beleszóljon, mi van kint.
Viszont volt olyan osztálytársnőm még középiskolába, akinek 14 évesen olyan volt a hálója, mint egy öregasszonynak és az anyja rakodott. Furcsa volt mikor náluk voltam vendégségbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!