Van valakinek 6 nm-es, vagy annál kisebb hálószobája? Mi van benne?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 21:06
1/10 anonim válasza:
Gardrobszekreny, egy hevero, egy ejjeliszekreny lampaval, polcokkal, es egy konyvespolc a tetejen szamitogeppel, jegyzetpapirokkal.
2/10 anonim válasza:
Egy kisebb franciaágy, egy komód, egy állólámpa és egy puff. Hálóba nem is kell több bútor.
3/10 A kérdező kommentje:
6 nm-es szobáitok vannak..vagy kisebb?..nem is gondoltam,hogy ennyi minden befér..tervezgetünk..átalakításon gondolkodunk a meglévő lakásunkban..
2011. júl. 21. 21:27
4/10 anonim válasza:
Kölyök koromban volt egy 260x170-es "szobám". Nem is szoba volt, hanem a padlás feljáró, csak kivettem a létrát, és beköltöztem a 4,5 m2-re. Volt bent egy magasított ágy, ami alatt szekrény volt. Az ágy végénél egy másik szekrény, aminek az akasztós ajtaját csak félig lehetett kinyitni. Mellette a falon egy polc. A szekrény tetején egy kis TV. Ajtó nem volt, mert nemlehetett volna kinyitni, csak egy függöny, de nekem jó volt!
:D
5/10 anonim válasza:
Az elso hozzaszolo vagyok. Egy masfel szobas lakasban (39nm) van egy 6,5 nm-es félszoba, igen. És ugy oldottuk meg, hogy ott legyen a gardrob is, hogy elszeparaltan lehessen oltozni, es ott van a dolgozoszoba is, hogy elszeparaltan lehessen tanulni, netezni, dolgozni, es ott van egy ágy is, hogy valaki kulon alhasson, akinek erre igenye van.
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyesen megoldottátok:))Így már bátrabban tervezek,mert először kicsinek gondoltam a hálószobákat.Terveinkben egy 5.8 nm-es,egy 6.5 nm-es,és egy 12 nm-es hálószoba szerepel.
2011. júl. 21. 21:45
7/10 anonim válasza:
Nekem pont ekkora. És nem csak hálószoba... Van benne egy dívány, azon alszom, egy gardróbszekrény, egy íróasztal, mellette egy szék, egy könyvespolc, valamint egy állófogas. A szerencsétlen házterv miatt 3 ajtó is nyílik bele.
8/10 anonim válasza:
Nagyon sok otlet van, csak bongessz pl. a TeszVeszen, sok ötlet van az ott talalhato butorokban.:) A belmagassagon is sok mulik, ne csak vizszintesen tervezz. Pl. halászhajok vannak ugy kialakitva, hogy mindennek tobb funkcioja van, es lehajthato, visszacsukhato, stb.:) Ezt lakasban is meg lehet valositani.
9/10 anonim válasza:
Egy franciaágy, egy gardrobszekrény, egy éjjeliszekrény kis tévével és egy éjjeliszekrényként funkcionáló telefonasztalka az ágy mellett.
10/10 anonim válasza:
Na, ezt megfogom mutatni a 17 éves fiamnak, mert egy 25nm-es szobát ural egyedül, de mindig durcizik, hogy nem fér el benne.Igaz, van nagyobb alapterületű szobánk is, de nem adom azt oda neki, ebben is mindig kupi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!