Mosógép alá érdemes rakni valami szőnyegfélét, lábtörlőt?
Egy ismerős hölgy kérte, hogy segítsek berakni egy lábtörlőszőnyeget a mosógép alá. Elfelejtődött a dolog, de legközelebb ha megyek, akkor szerintem megint meg fog kérni rá.
Én szerintem ha alá lenne téve, akkor a mosógép még jobban csúszkálna és így esetleg neki ütödne a csempének vagy a kádnak. Vagy rosszul tudom? Ennyit meg nem ér a zajtompítás.
A lábtörlő szőnyeg valóban nem jó ötlet, jól látod.
Viszont van olyan mosógép, ami alá bizony kell valami, ez pedig a lassan múzeális Hajdú Energomat és Minimat, amik arról híresek, hogy szeretnek centrifugázás közben körbeslattyogni a fürdőszobában.
Ha ilyen mosógépe van a hölgynek, ajánlom vegyen egy gumiörlemény szőnyeget, amit direkt ehhez a mosógéphez találtak ki. Van annyira puha az anyaga, hogy a kerekeket megakasztja. Nekem bevált.
Nekem a múzeális Hajdú gépem van, az alá kell valami. Régebben vettem hozzá kimondottan erre a a célra szolgáló vastag gumiszőnyeget. Az már nincs meg, de ugyanúgy bevált a méterre vagy darabra kapható vékonyabb gumis, barázdás fürdőszobaszőnyeg. Én ezt tettem alá, azóta nem sétálgat.
Legegyszerűbb oldalára (mármint a rövidebb oldalára)borítani a gépet - így nem nagyon kell emelgetni - helyére tenni a gumiszőnyeget és óvatosan ráfordítani a gépet. Egyedül csináltam és így egyáltalán nem volt nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!