Voltál már az ikeában? Mekkora? és vannak ötletek is? Hogyan rendezzük be házunkat? és összeszerelhető bútorok vannak ott?
Én a pesti Őrs vezér térit ismerem, az kétszintes és kacskaringós.
2.
már voltam nagyon jó
kis szobák vannak berendezve meg
nézheted belülről
Hatalmas, mindenképp menj el megnézni. Sokkal nagyobb mint egy Tesco vagy OBI. Jó ötleteket lehet találni, és elég jó áron vannak a bútorok, minden lapra szerelt, otthon kell összeraknod (ha nem vagy nagyon kétbalkezes, megoldható), mindenhez van szájbarágós, rajzos utasítás, és az eszközök többnyire mellékelve, pl. csavarok, alátétek, pántok még kis kulcsok is a szereléshez stb.
Többnyire minden van raktáron, tehát azonnal elvihető, nem kell rá heteket-hónapokat várni.
Addig is, nézelődj a honlapjukon.
állatizsííír!!!
akkora kb mint egy kétszintes tesco, mondjuk én a campona tescot ismerem, tehát ahhoz viszonyítok :)
nagyon jó cuccok vannak akár kis lakásba is.
ha van annyi pénzed, és szereted az összhangot, akkor onnan rendezd be az egész házat, és szép összhang lesz :)
Csak oda menj vásárolni!!!
Ha nem is bútort,(mert az azért nem olcsó),a kiegészítőkkel,a leg"retrósabb" bútorodat is fel tudod dobni! A kiegészítők nagyon olcsók.
Két éve kinéztem egy 30000.-Ft-os kültéri lámpát karácsonyra.Múlt évben,Mikulásra megkaptam a páromtól 5990.-ért!!!
Nekem a mániám!!!!!!!!!!Mármint az IKEA.Mindenem onnan van. Family tag vagyok,olcsón veszem a tusfürdőt,a pizsamát,a képeket,a gyertyát,a virágokat,MINDENT!!!!
Isteni a hot-dog(100.-),és ingyen van a kávé,üditő!
Menj el!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!