megvenni szeretném, csak van az art deco bútoroknak egy része, ami hasonlit a retroho (vagy oylan retro van ami art decos),nem tudom ,bárhol találtam ilyen bútort, art deco stilusnak van titulálva, az 50-es évekböl, igy még én se tudom eldönteni, hiába láttam már 20-as,30-as évből sokkal geometrikusabb,lekerekitettebb, jellegzetesebben art decos butort, mint mondjuk ez:
pedig ez is az, és hasonlóan fest:
ez pedig pontosan ugyanaz mint a képeken:
nem lehet, hogy ezek egyszerűbb késöi sorozatgyártott art deco garnitúra részei, amelyek a kérdésben szerepelnek?és igy ugye olcsóbbak lettek ,nem luxus'bútorként,mert én tanácstalan vagyok.egyszer végignéztem az összes art deco széket amit találtam a neten, hát igy ránézésre némelyikröl meg nem mondtam volna hogy az, hamarabb mondtam volna biedermeiert vagy bauhaust.
szimpla ruhásszekrényböl is 50fééle art decot láttam ,a lekerekitettre és egyenes vonalaka törekvöt egyaránt, csicsásabbat, kevésbé azt, de ezen bútoroknál tanácstalan vagyok. snekinél nemis láttam ilyet. vagy ezek oylanok lehetnek, a kérdésben, amelyek a korai retroból jöttek" csak art deco beütést kaptak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!