Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek ezek art deco...

Szerintetek ezek art deco bútorok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 30. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
nem. Ezek nagyon öreg bútorok csak:)
2013. máj. 30. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
nem azok, viszont nagyon szépek, nehogy kidobd őket
2013. máj. 30. 23:25
 3/7 A kérdező kommentje:

megvenni szeretném, csak van az art deco bútoroknak egy része, ami hasonlit a retroho (vagy oylan retro van ami art decos),nem tudom ,bárhol találtam ilyen bútort, art deco stilusnak van titulálva, az 50-es évekböl, igy még én se tudom eldönteni, hiába láttam már 20-as,30-as évből sokkal geometrikusabb,lekerekitettebb, jellegzetesebben art decos butort, mint mondjuk ez:

[link]

pedig ez is az, és hasonlóan fest:

[link]

ez pedig pontosan ugyanaz mint a képeken:

[link]

nem lehet, hogy ezek egyszerűbb késöi sorozatgyártott art deco garnitúra részei, amelyek a kérdésben szerepelnek?és igy ugye olcsóbbak lettek ,nem luxus'bútorként,mert én tanácstalan vagyok.egyszer végignéztem az összes art deco széket amit találtam a neten, hát igy ránézésre némelyikröl meg nem mondtam volna hogy az, hamarabb mondtam volna biedermeiert vagy bauhaust.

szimpla ruhásszekrényböl is 50fééle art decot láttam ,a lekerekitettre és egyenes vonalaka törekvöt egyaránt, csicsásabbat, kevésbé azt, de ezen bútoroknál tanácstalan vagyok. snekinél nemis láttam ilyet. vagy ezek oylanok lehetnek, a kérdésben, amelyek a korai retroból jöttek" csak art deco beütést kaptak?

2013. máj. 30. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Ráfoghatjuk, hogy az.
2013. máj. 30. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
De, ezek art deco bútorok. "paraszt art deco"-nak hívják szakmai berkekben. Nagyon szépen tudnak mutatni, art deco környezetben. Vidéken nagyon jellemző volt, innen a név, az én nagymamámnál is ilyenek vannak.
2013. jún. 1. 10:53
 6/7 A kérdező kommentje:
a "Paraszt art deco" arra utal,hogy nem a nagyvárosi luxus art deco termékek,hanem már a sokkal inkább a késöbbi tömeggyártásra kitalált,mindenkinek megfizethetö tipust takarják ezek szerint?(gondolomén):)
2013. jún. 1. 10:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Bauerjugendstil németül, Magyarországra jellemző stílus, nincs benne elítélő él.
2018. aug. 4. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!