Kanapéágy vásárlása hol?
Figyelt kérdés
Tudtok nekem olyan helyet vagy oldalt mondani ahol rendelhetek kanapéágyat,de ne 6 hét legyen a kiszállítási ideje??? Mert a neten akárhányat megnézek, mindenhol 4-6 hét kiszállítási időt mondanak..
VAgy van olyan üzlet Budapesten ahová bemegyek, és ha tetszik egy kanapé akkor megveszem, és vihetem. Az ikea, kika nem jó..
2013. máj. 8. 21:05
1/2 anonim válasza:
pedig az Ikea pont ilyen áruház. mi a gond vele?
nekem ilyenem van, és aludni legalább annyira kényelmes rajta, mint ülni.
szerintem keresd úgy hogy bútor raktáráruház Bp. a googleben, és hátha lesz valami.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ. Az a bajom az ikeával hogy nincs olyan kanapé amit szeretnék. Amit vettél az nekem nem jó.. Nem tetszik, és nem illik a többi bútoromhoz.. VAn egy elképzelésem hogy milyen kanapét akarok, van is sok helyen csak éppenségel 6 hetes kiszállítással..
2013. máj. 8. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!