Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kanapéágy ami ágyként is...

Kanapéágy ami ágyként is kényelmes? Kicsi a helyünk ezért szeretnénk kanapéágyat, viszont derékfájósak vagyunk. Van olyan ágy ezek körül ami kényelmes és gerinckímélő is?

Figyelt kérdés

2012. okt. 29. 07:59
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Amikor a hugom összeköltözött a párjával náluk is előjött ez a "probléma", a pasija derékfájós, az albérleti szobájuk pedig kicsi. Úgy oldották meg, hogy olyan kanapéágyat vettek, aminek le lehet venni a kanapé helyzetben levő kartámláját, így hosszábban tudnak feküdni az ággyá nyitott bútoron, ami mindkettőjük számára kényelmes.
2012. okt. 29. 10:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezekre lehet matracot választani:

[link]

A beddingék biztosan nagyon jók. Az ektorpot annyira nem ajánlom, leginkább azért, mert szerintem az azért túl drága, és annyira nem nagy szám, annyi, hogy összecsukva "kanapébb".

Nekünk is ilyen fajta volt:

[link]

De alapból sem volt valami kényelmes, és olyan hamar ki feküdtük, nekem majd beszakadt a derekam rajta.

Az ilyen fajták:

[link]

Meg végképp csak arra jók hogy néha kicsessz a vendégekkel.

Tudom, hogy van aki azzal jön majd, hogy nem is is, mert nekik megfelel, de ezt többnyire azok mondják, akik még nem próbáltak igazi jót.

2012. okt. 30. 05:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!