Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mekkora egy 28 nm-es garzonlak...

Mekkora egy 28 nm-es garzonlakas szobaja?

Figyelt kérdés
Arra gondolok h pl 3,2x4,1 meter, vagy ilyesmi :)

2013. ápr. 30. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha 20 négyzetméteres a szoba, akkor 5x4 m. De lehet 4x4 m is. Vagy 3x4. Hát ki tudja? Attól függ, van-e előszoba, mekkora a konyha, a fürdőben kád van-e, vagy csak zuhany. Ezt így honnan találjuk ki?
2013. ápr. 30. 18:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Azt hittem, hogy egyformak mind! :) Olyan erdekelne, aminek van eloszobaja, a furdoben van furdokad es egy picurnyi konyha vagy inkabb fozoblokkot is tartalmaz, merete pedig osszesen 28 nm2. Ilyen felepitesure gondolok:

[link]

2013. ápr. 30. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 18-20 nm körül.
2013. ápr. 30. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:

OMG. drágaszívem, az csak egy szólásmondás, h a panellakások mind ugyanolyanok. igen, vannak típuslakások, de mind egyforma méretű és kialakítású.

sztem olyan 18nm lehet ennek a linkelt kecónak a szobája. nem valami nagy, az tuti. mert ugye itt előszoba, fürdő, konyha is van.

2013. máj. 1. 14:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Igy megbecsulve En is gondoltam hogy max 20 m2, ha esetleg valakinek megis ilyen beosztasu lakasa lenne megtenne h leirja h pontosan melyik fal milyen hosszu? Tehat, 320x450 centi vagy ilyesmi :) Koszonom
2013. máj. 4. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!