Milyen egy emo szobája? Milyen a fal színe? Meg ilyenek.
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 19:16
11/13 anonim válasza:
Az öcsém nem volt emo-s kinézetű soha, de kicsit hasonló volt a lelki világa akkoriban, amikor rájött, hogy rocker lesz (15 éves volt) (én is rocker vagyok), akkor kitalálta, hogy fekete falat akar a szobájába. :D :D Mondtuk neki, hogy hülye, mert akkor nem lesz semmi fény, nem fog látni semmit. Még szerencse, hogy nem volt pénze fekete festéket venni, mert megmaradt fehérnek a fal (olyan sötét lakásban még az sem ver vissza elég fényt), csak kirakott pár csontvázas meg egy csomó autós posztert. Azóta meg már nem olyan szomorú, hogy ilyet akarjon.
12/13 anonim válasza:
hat..szerintemez nm ojan hogy egyik naprol a masikra emo-s leszek, es a szobamat is rogton at kell alakitanom.
es ne azert legy emo-s mert a suliban mindenki az..
az emo-sag nrm csak arrol szol hogy feketebe oltozom es nekem van a legextremebb serom es ugy viselkedem mint egy allat
az emosoknak is megvan a sajat belso vilaguk...ami nem azt jelenti hogy agresszivak...meg ijenek...
13/13 A kérdező kommentje:
nem azért kérdem hanem azért mert a bnőm azt mondja h nem emo de a szobája tök úgy néz ki.és csk ezért kérdem...:D
2009. okt. 27. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!