Van valakinek az IKEA-ból ilyen ágya?
Na ezért gondoltam Én is erre az ágyra, mert ágyneműtartós - ami fontos - és stabil. Voltam különben láttam élőben és nagyon massziv. Csak kiváncsi voltam nektek mi a véleményetek. Nem olcsó tudom, de nem 1-2 évre akarok ágyat venni.
Köszönöm :))
Szekrényünk van IKEA-s, eddig nem volt rossz tapasztalatom, de nem is szeretnék befürödni, mert nem vagyunk eleresztve anyagilag, tehát erre az ágyra is + matrac legalább 5 hó spórolás....
Köszönöm neked is!
Csak 5 hónap. Nem év :DD
Inkább aludnék a régin azt hiszem...
:DDD
Az a helyzet, hogy tutajágyunk van. Gondolom tudod milyen. Na az, ha úgy fekszel rajta, pont a derekadnál felez meg...:S Tök jó. :) Ha megfordulunk, akkor az egyikünknek jó, mert egyenes, a másik meg feleződik a nyakánál, a hátánál, a seggénél és még a lábszáránál is. Szóval állati...:D Mindeközben persze, olyan kemény, mint a beton, tehát konkrétan úgy kelek minden nap, mint akit agyonvertek. Úgyhogy a matracot is meg kell nagyon néznem, milyen is legyen. :)
Szia! miis most gondolkodunk ilyen ágyban énis ikeában náztem, de csak a neten mert 130km re van tőlünk az ikea!nálunk kihuzható ágy van egyik ahol ültünk ha összevolt csukva ,teljesen lement az egyik fele, teljesen kényelmetlen többet ilyen ágyat nem akarok!
Nekünk is vagy 5-6 hónap spórlást jelent ilyen ágyat venni,de tudod aztmondom megéri mert most ez 80 ezer +60 ezer a matrac, az 140 ezer. de legalább jó ágyon alszol ha már kidolgozod a beledet is!!!!szerintem megéri, mi most gondolkodunk hogy nem e szebb a fekete szinben. nemtudom majd megnézem élőben is . férjem nekem is 96 kg kb,én 60 inkább jó minúségű szivacsot veszek, csak már elegem van abbóül hogy minden elromlik ha kicsit olcsóbban veszem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!