Ha most vennétek franciaágyat akkor milyen matraccal vennétek 1 db 180cm széleset vagy 2db 90cm széleset?
Nekem az 180 széles matracról, rossz véleményem van, a közepe "kiteknősödött", és egyszerűen bármennyire is igyekeztünk a szélére feküdni, egyszerűen, begurultunk a közepére. Nyilván matracfüggő, lehet ez nem volt túl jó minűségű, de szerintem minden matrac közepe csak besüllyed egy idő után. Ez persze vonatkozik a 90 szélesre is, de ott csak meg tudsz maradni a saját "térfeleden", ha akarsz.
És ami még nekem bónusz a két 90 szélesben (emiatt biztos hülyének néztek!), hogy én imádok úgy elhelyezkedni, hogy mikor hason fekszem, akkor vagy az egyik kezem, vagy az egyik lábam egy picit bedugom a két matrac közé. Nekem ez így hihetetlen kényelmes! :)
Nekem 90-es van.
Mindkettőnek megvan az előnye.
A nagynak,ha rég nem volt szex és teknős a közepe,akkor összegurultok.
A kicsit meg könnyebb mozgatni,forgatni.(festékért,takarításkor)
Kedves utolsó:a te ötleted se rossz,de én máshova teszem a kezem éjjel.
Memória habos matracnál nincs gurulás középre.Akkor mindenki a saját "pályáján" süpped be és nem marad gödrös ha kikelsz.
Rugós matrac ha egyben van akkor hullámzik amit a hölgyek nem nagyon szeretnek:) és szerintem hamarább tönkremegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!