Mik kellenek egy házba?
Figyelt kérdés
Most költözök el és nem tudom miket vegyek a szobámba...Segítenétek?#költözés #tom mik kellenek egy szobába...10 éves vok.
2013. ápr. 1. 16:02
1/10 anonim válasza:
Nem igazán szoktam érteni az ilyen kérdéseket....gondolom eddig nem az utcán laktál.A szüleidnél láttad mik vannak és azzal is tisztába,hogy ők és te miket használtál.Gondolom volt ágyad,szekrényed stb stb
2/10 anonim válasza:
Most akkor egy házba vagy egy szobába?
3/10 A kérdező kommentje:
de nem bútorokra gondoltam hanem ilyen szemöldök csipesz, krémek stb...és hogy az én szobámba,
2013. ápr. 1. 16:13
4/10 anonim válasza:
pl. tampon vaze. Meg a bb krémet ki ne hagyd!!!
6/10 A kérdező kommentje:
Ti nem bírtok normálisan válaszolni?Látszik még ehez is bénák vagytok.
2013. ápr. 1. 19:00
7/10 anonim válasza:
Az lehet. Mi viszont tudjuk, mik kellenek egy házba.
8/10 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Ti nem bírtok normálisan válaszolni?Látszik még ehhez is bénák vagytok....
Mik kellenek egy házba?
Most költözök el és nem tudom miket vegyek a szobámba.....
de nem bútorokra gondoltam hanem ilyen szemöldök csipesz, krémek stb...és hogy az én szobámba
Talán előbb gondold végig mit is szeretnél,majd fogalmazd meg érthetően a kérdésed,utána tegyed fel :)
9/10 anonim válasza:
'nem ilyen szemöldök csipesz, krémek stb"-bocs nekem ezek a fürdőben vannak.
A szobámba kell virág, falióra, könyvek, naptár, számítógép, irattartó, ruhásszekrény, körömlakkos kosár, sólámpa, ékszeres doboz,
10/10 A kérdező kommentje:
na kösz.ilyen válaszra vártam mint az utolsó.
2013. nov. 2. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!