Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mik kellenek egy új háztartáshoz?

Mik kellenek egy új háztartáshoz?

Figyelt kérdés

Szeretnénk összeköltözni a párommal, vannak már dolgaink, de szeretnék egy listát, hogy mik kellenek még szerintetek. Gyakorlott háziasszonyok vagy urak ötleteit várom!

bármi jöhet ami az eszetekbe jut, a legalapvetőbb dolgoktól!

köszönöm

2012. jan. 10. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Minimum:fazék,lábas,tányérok,evőeszköz merőkanál fakanál,tésztaszűrő,serpenyő,tepsi,konyharuha,poharak csészék ha kávéztok egy kávéfőző A többit menetközben amire szükséged van.Ha kihagytam valamit biztos lesz aki megirja.
2012. jan. 10. 22:36
 2/11 Antimod ***** válasza:

Takarítóeszközök! Gáz volt, amikor el kellett mennem egy nyomorult partvisért. :)

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 10. 22:46
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm! pont ilyenekre gondoltam, minden helyiségbe :D köszi még egyszer!
2012. jan. 10. 22:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Nálunk még évek elteltével is derülnek ki hiányosságok :)) Legutóbb pl egy zseblámpa jött volna jól. A konyhai eszközök tárháza meg kb kimeríthetetlen. Wc papír tartót, kenyérpirítót, fűszeres dobozokat is több év együttélés után sikerült beszerezni, persze ezek nélkül lehet élni, de nem baj, ha van.
2012. jan. 10. 23:18
 5/11 anonim ***** válasza:
2/3-as pont igy jártam a szemétlapáttal csak akkor este volt mire elrendeztük magunkat és jobb hiján egy rajzlapra sepertem fel a lehullott morzsát még ma is jót nevetünk az egészen.
2012. jan. 10. 23:23
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

türelem, szeretett!!

mosógép, ágy, asztal, lábos, tányér, hűtő, fogkefe,

egy tubus bazelin/gépzsír a nehéz napokra, és egy ÖKM :D

83L

Babinéni

2012. jan. 10. 23:29
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

az utolsó no comment ;)

2012. jan. 10. 23:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Zseblámpa, létra, takarítószerek mindenképp kellenek. Valamint szemetes, vécékefe, vécépumpa.

A konyhát csak óvatosan szereljétek fel. Mi három éve élünk együtt a párommal, egy csomó konyhai eszközünk, ami elvileg egy háztartásban alapvető lenne, nincs, de egyszerűen azért, mert nem is főzök olyanokat, amihez kéne. Barátnőm fél éve költözött össze a barátjával, fullosan fölszerelték a konyhát, én csak lestem (megkértek, hogy menjek velük és segítsek, nehogy kifelejtsenek valamit, mert nekem már van gyakorlatom ebben), mindenfélét beraktak a kocsiba, én gyakorlatilag csak annyit tudtam tenni, hogy kérdezgettem, hogy biztosan szükségük van-e húszféle lábasra, tepsire, ananászhámozóra, fenetudjamire. Merthogy a bolt holnap is nyitva lesz. Na a végeredmény az lett, hogy valami kétszázezret otthagytak csak a konyhai eszközökre (pedig nem vettek túl drága dolgokat), és két héten belül kiderült, hogy igazából nincs is rá szükségük, mert hétköznap nem érnek rá főzni, hétvégén meg sosem ülnek otthon. Ráadásul fél év után szakítottak is, a konyhai eszközök jó része ezt szűzen érte meg.

A lényeg az, hogy tény, hogy csábító (főleg ha van rá pénzetek) elsőre tökéletesen berendezni mindent, de nem érdemes. Vegyétek meg azt, ami feltétlen biztosan kell, aztán néhány hét/hónap után látni fogod, hogy alakul az életetek. A barátnőm úgy állt neki, hogy majd ő mintaháztartást vezet és minden nap főz, de pillanatok alatt kiderült, hogy egyszerűen nincs rá kapacitása. Ilyen könnyen előfordulhat bárkivel.

2012. jan. 11. 10:11
 9/11 Antimod ***** válasza:

"vécépumpa"

Erről is van sztorim. Elég annyi, hogy meglehetősen szükséges eszközzé válik, ha éppen kell.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 11. 10:14
 10/11 A kérdező kommentje:

köszönöm!

utolo elötti válaszoló igazad van! nem kell mindent megvenni, mert lehet nem is lesz rá szükségem! az alapvető dolgokat szeretném megvásárolni! köszönöm hasznosak voltak a hozzászólások! esetleg ha még valami eszetekbe jut, örömmel várom!

hmm.. igen a vécépumpa sem hiányozhat ;)

2012. jan. 11. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!