Lehet valahol olyan ágyat venni, ami a falra függeszthető láncok segítségével? Szóval lényegében ilyen fakeret, benne matraccal, és láncok segítségével a plafonra lehet függeszteni.
Figyelt kérdés
Vagy csak csináltatni lehet? Mennyibe kerülne egy ilyen, kétszemélyes - franciaágy nagyságú - ágy elkészíttetése?2009. szept. 16. 21:51
1/5 anonim válasza:
Mielőtt sok pénzért vennél vagy csináltatnál egy ilyen ágyat,nem ártna azt is megvizsgáltatni,hogyan tudod biztonságosan a mennyezetre rögzíteni.Az ágy súlya sem néhány kiló,és a benne fekvőké sem.Ciki lenne,ha a legkrtikusabb pillanatokban leszakadna veletek az ágy,a fél mennyezet meg rátok szakadna!
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ennek én is utána akarok járni. Tényleg ciki lenne, ha leszakadna velünk együtt :) Remélem kellő utánajárással összejön azért majd. Köszi, hogy írtál!
2009. szept. 16. 22:13
3/5 A kérdező kommentje:
Bár arra is gondoltam, hogyha nem lehetne megcsinálni, akkor dísz lenne a lánc, de úgy lenne megcsinálva, hogy úgy tűnjön, mintha lógna :) Szóval alulról is alá lenne támasztva. XD Tervek azok vannak :)
2009. szept. 16. 22:17
4/5 anonim válasza:
Ha csak dísz lenne a lánc,akkor miért nem gondolkozol a régi időkre emlékeztető baldachinos ágyról? Szerintem ez szebb és romatikusabb,és főleg biztonságos lenne.
5/5 anonim válasza:
Tovább gondolva az elképzelésedet:Alul egy franciaágy.Felette egy díszes álmennyezet( esetleg faragott fából) a négysarkát kötné össze egy-egy faragott,vagy esztergált oszlop.Ha ragaszkodsz a lánchoz,akkor az anyagát jól meg kell váőlasztani,ne rozsdásodjon,és leheseen takarítani. Több ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!