Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Jysk bútoráruház tényleg...

Jysk bútoráruház tényleg olyan rémes? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nemsokára új lakásba költözünk, és próbálok véleményeket, tapasztalatokat gyűjteni a bútorüzletekről. Jysk-ben nagyon jó dolgok vannak, nem is olyan vészes áron, épp ma nézegettem egy katalógust. Nappali, hálószobobabútorra lenne szükségünk és egész jókat találtam a szórólapon. Viszont nem hallottam idáig még jó tapasztalatokat a Jysk-ről. Tényleg szétesnek a bútorok a mindennapi használattól? Nem érdemes ott vásárolni nagyobb bútort, inkább csak kiegészítőket?
2013. febr. 26. 08:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A kamu akcióknál arra gondolok, amikor kiírják egy termékre, hogy óriási kedvezmény, -40%, stb... és valójában ugyanazon az áron adják mint fél, vagy egy évvel előtte. (néha még drágábban) Tipikusan a T-gazdaságos áruház módszere ez a fajta vásárló hülyítés, de a Jysk is szereti alkalmazni.
2013. febr. 26. 18:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Ágh Ferenc..gratula tök jó oldalad van :))
2013. febr. 26. 18:26
 13/20 anonim ***** válasza:

11-es

Ilyen akciókkal találkoztam már pl spar,obi stb szóval ez ilyen alap mindenhol.

2013. febr. 26. 18:28
 14/20 Ágh Ferenc ***** válasza:
12-es köszönöm, használjátok!
2013. febr. 26. 21:43
 15/20 anonim válasza:
Szerintem a Jysk egyszerűen túl drága. Az Ikeában ha vásárolsz ott se olcsó de olcsóbb mint a Jysk jobban megéri az Ikeában én onnan kaptam a szüleimtől egy fotelt szőnyeget, kis asztalt, stb. és ezt már vagy 4 hónapja rendszeresen használom őket és teljesen meg vagyok vele elégedve. Én az Ikeát ajánlom de ez csak az én véleményem.
2013. ápr. 4. 18:02
 16/20 anonim válasza:

Én matracokat vásároltam a Jysk-ben. Az első kettőt azonnal cserélték, mert kibontás után nem telítődött levegővel.

Néhány hónap után csere mert nem úgy működtek ahogy kellett volna. Kis idő múlva ismét az egyik matracot cserélni kellett. Egy éven belül semmi gond, cserélnek, csakhogy azután is rendellenesen kezdek működni a matracok. Hiába az 5 év jótállás, a Jyisk azt követelte, hogy saját költségemre vizsgáltassam be a matracokat, és ha igazam van kicserélik. Békéltető testülethez fordultam de az árúház képviselője nem jelent meg.

A matracok GOLD jelzésűek ami állítólag jó minőséget jelentenék.

És ami a lényeg, kínai gyártmányúak, amit a Jysk csak igen apró betűkkel jelzett a terméken.

Többé a Jysk-től semmit nem vásárolok!

2014. jan. 6. 11:09
 17/20 anonim válasza:
A Jysk-es termékek főleg a bútorok borzalmas minőségűek,esetleg a drágábbak érnek valamit. Csak akkor nem értem,hogy minek árulnak olyan terméket ami ...rt sem ér, egyáltalán hogy merik eladni?!
2015. jún. 22. 15:11
 18/20 Bujáki Nándor válasza:
A Jysk "minőség" egyedülálló, vettem egy 32.000 Ft-os irodaszéket, 10 hónap alatt megment a gázteleszkópja. Kicserélték garanciálisan, de röpke 6 hónap ismét ereszteni kezdett. A szék görgői kezdtek széttörni/letörni a lábakról, szerencsére elég olcsón lehet hozzájuk jutni az interneten. Kettőt már le kellet cserélnem...A műbőr pedig egy valódi katasztrófa, párszor hozzáért a szék karfája az asztalhoz és a bőr le is jött...És mindez egy másféléves "minőségi" irodaszékkel történt. Ugynakkor vettem pár "prémium" minőségü törölközőt is, már az összes a garázsban fejezte be a karrierjét rongyként. Ez volt a második vásárlásom a Jysknél, elöszőr és utoljára.
2016. aug. 12. 18:32
 19/20 anonim válasza:

Ma a Tatabányai Jysk-ben történt, hogy bár a polc címkéjén 8990 és 2500 forint volt kiírva a termékekre, a pénztárnál meg 11990 és 3000 forintot kellett fizetni, ami ugye 3500 forinttal több. Mindez a leárazási akció sokadik napján.

Azért arra kíváncsi lennék hány vásárlót vertek át addig, hiszen a hosszú napok óta tartó akció sokadik napján derült csak ki, hogy nem is azt az árat számolja a pénztárgép ami kint van a polc címkéjén. Arról nem is beszélve, hogy vajon holnap már a jó árat számolja-e a gép, vagy ugyanúgy verik át a többi vásárlót utánam, mint eddig előttem.

Gusztustalan egy mocskos társaság, senkinek nem tudom nyugodt szívvel ajánlani, hogy ott vásároljon. De ha már mindenképp ott akar, a pénztártól ellépve sürgősen ellenőrizze mennyivel verték, át, hogy ne otthon kelljen szembesülni vele, hogy megint meglopták.

A Jyskben nem kell félni, hogy megpróbálnak kedveskedni ha már egyszer átvernek és kiderül, úgy gondolják örüljünk, hogy visszakaptuk a tőlünk ellopott pénzt és ennyi.

Tehát csak óvatosan a Jyskkel, mert hamar átverés lehet a vége.

2017. szept. 17. 13:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Még annál is borzasztóbb. Kollégámék vettek fiokos szekrényt, fél év után a fiókok elülső oldala, ahol a fogantyú van, leváltak. Magyarul szétesett. Én kaptam jysk-es ágyneműhuzat garnitúrát, ami méret alapján 140x200 cm. kellett volna hogy legyen. A hosszú oldala 200 cm. helyett még 190 cm. sincs. Kifeszítve éri el a 190 cm.-t. Kemény. És egy kronborg huzatról beszélünk, ami nem olcsó. Egy rakás xar az egész árúház az összes termékével együtt
2018. márc. 5. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!