Jysk bútoráruház tényleg olyan rémes? Tapasztalatok?
Vettünk ott szekrényt 23eFt-ért,megfelelően összeszereltük és fél év után egyszerűen összecsuklott.
Viszont a konyhaasztalunk még egybe van(1.5éves).
Én szekrényt biztos nem veszek ott mégegyszer.
Függönyök,egyéb kiegészítők jók.
Mi egy szekrényt vettünk (30e), meg egy ülőgarnitúrát.
Az ülőgarnitúrát fél év múlva visszavittük, a szekrény egy év után összecsuklott attól, hogy napi 1-2x kinyitottuk az ajtaját. Soha többet.
Vannak ott jó cuccok :) De most komolyan szerinted miért van az,hogy egy igazi fa hálószoba bútort pl 140ezer helyett 40ezerért megkapsz??? Hát a minőség különbség miatt!!! Egy igazi fa szekrényre még 90 évesen is pakolhatod a cuccodat,de egy olcsó és nem csak jysk szekrénybe már nem fogod.
Nekem amúgy semmi bajom nincs a használt cuccokkal pláne,hogy minőséget kaphatok annyiért mintha egy új ócskát vennék!
Nem tudom miről beszéltek...
2 szekrényünk is van tőlük, mindkettő több éve rendesen bírja a strapát, pedig a legolcsóbbak voltak...
Nem értem, mi bajotok van a bútoraikkal... nekünk az ágyunk van onnan, lassan 1 éves lesz, de az égvilágon semmi baja, még csak nem is nyikorog.
Egyébként hogy tud egy szekrény összecsuklani? Nem értem, mit értetek összecsuklás alatt.
Anyósomék egy üveg étkező asztalt vettek még annó,6 székkel,az asztalnak még nincs baja,de a székek,talán fél éven belül tönkre mentek,silány vackok voltak...
A barátnőm 1 éve járt allergiás kezelésekre bőrgyógyászhoz,mert nem tudták eldönteni,hogy mire allergiás,mígnem egyik nap észre vett az ágya mellett egy bogarat,kihúzta az ágyat a helyéről és mindenhol a falvédő alatt is,hemzsegtek az ágyi poloskák,a rovarirtós azt mondta az ággyal került a lakásba a poloska,azok marták sebesre az egész testét,nem allergia volt.
Szóval jót nem tudok mondani a jysk-ről :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!