Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Az Örsön lévő IKEÁban az...

Az Örsön lévő IKEÁban az étterembe csak a vásárlótéren átgázolva lehet be- és kijutni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 23:56
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Igen... Jól ki van találva, hogy még véletlenül se tudd kikerülni az egész áruházat.
2013. febr. 24. 00:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Felmész, van ott egyből egy levágórész, ott át kell menned a gyerekosztályon és ott vagy. De a piactéren át kell menned.
2013. febr. 24. 00:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen jol mondja MissiM , ha felmesz a lepcson rogton balra kell kanyarodnod es csak tovabb egyenesen, majd ratalalsz az ettermi reszre. Igy szinte rogotn ott vagy.
2013. febr. 24. 02:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"De a piactéren át kell menned."

Ott is át lehet vágni: le a lépcsőn, és a poharaknál jobbra van egy átjáró ami majdnem a pénztárakhoz vezet.

2013. febr. 24. 07:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én keresztül szoktam menni a pénztáraknál, ha nincs kedvem befelé menet átmászni az egész áruházon... még soha senki nem szólt rám. :D
2013. febr. 24. 08:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Abszolút egyetértek a korábban szólókkal. Ahogy felmész a bejárati lépcsőn, lesz egy térkép, ott látni fogod az összes "titkos átjárót", azokat használd.

Én is rendszeresen a pénztárakon keresztül megyek be, pl ha tudom, hogy mit akarok levenni a polcról a raktárban, akkor hülye leszek megkerülni a fél világot.

2013. febr. 26. 00:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2013. febr. 26. 02:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!