Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen bútort vegyek? Gardrób,...

Milyen bútort vegyek? Gardrób, szekrénysor, melyik?

Figyelt kérdés
Költözés előtt állunk, ezer ruhával. Szekrényünk nincs, így most kellene beszerezni, De nem tudom mi lenne a jobb, praktikusabb. Hálószobába lenne a helye, férjem és az én ruháim számára, de egy egész szekrénysor beteríti az egész szobát,félek nagy lenne. Gardróbszekrények nagyon tetszenek, de nekem olyan kellene amiben rengeteg a polc, és kevés az akasztós rész. Már végig böngésztem a möbelix-et, jysk-et, rs bútor, trend bútor, de nem találtam itt a neten egyiknél sem. Honnan szerezhetnék olyan szekrényt, amiben sok a polc, kevés az akasztó.
2013. febr. 18. 19:30
 1/7 Ágh Ferenc ***** válasza:
[link] Nos nagyon sajnálom, hogy nem tudok olyan képet mutatni, ahol nyitva vannak az ajtók, de lényeg, ami látszik is, hogy ez egy sarokszekrény, aminek a két szélső része csak polcos és a belső fennmaradó rész akasztósnak van kialakítva. A felső rész csak polcozva van, de a hatalmas helyek miatt és a magasság miatt is inkább bőröndök, vagy téli-nyári váltásokra érdemes használni! Ha pontosabb leírást kérsz szívesen csinálok egy skiccet, de hirtelen ennyit tudtam.
2013. febr. 18. 21:26
 2/7 Ágh Ferenc ***** válasza:
[link] Hát valami ilyesmi persze lehet sűrűbb polcozással, stb, de az elv így néz ki!
2013. febr. 18. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb, ha asztalost keresel és együtt megtervezitek.
2013. febr. 18. 21:54
 4/7 A kérdező kommentje:
ez a möbelix-es sarokszekrény nagyon jó, majdnem pont ilyenre gondoltam. Szerintem ebben a férjemmel ketten simán elférnénk... mármint a ruháink. MIlyen minőségű bútorakt árul ez az áruház? Érdemes megnézni ezt a szekrényt, nem fog két hét után szétesni?
2013. febr. 19. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy szekrény azért nincs olyan sok erőhatásnak kitéve, attól hogy benne vannak a ruhák, nem fog szétesni :)

Egyébként mi úgy oldottuk meg, hogy megvettük azt a szekrényt, ami tetszett, három akasztós része volt, ebből az egyikbe egyszerűen vágattunk néhány polcot.

2013. febr. 19. 13:52
 6/7 Ágh Ferenc ***** válasza:
Őszinte legyek, én loptam az ötletet és alkalmaztam arra a helyre ahova kérték! Ezért lett külön felső része, így a mennyezetig ér! Egyébként a saroktól mindkét irányba 120 cm-re nyúlt ki, úgyhogy valóban bele lehetett volna költözni! Meg kell mondjam, nyílván a méretekből adódóan, nem volt egy rozoga dolog. Nem hiszem, hogy a möbelix sokkal rosszabb lenne. Az én esetemben az is sokat számított, hogy mellé is csatlakozott még szekrény. Annak viszont semmi akadályát nem látom, hogy két nem túl látható helyen(mondjuk a tetején)a falhoz legyen rögzítve valamilyen szekrény akasztóval és akkor biztos nem tud deformálódni! Gondolom nem lenne úgysem sűrűn elmozdítva a helyéről!
2013. febr. 19. 17:10
 7/7 ReniT válasza:

Sziasztok!

Ezt ismeritek? Milyen kinyitva?

[link]

Sarokba kéne,két szekrény közé, a szín passzol, de nem tudom, hogy belül milyen.

2014. febr. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!