Szerintetek milyen színű legyen a fal ehhez a szekrénysorhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Felújítjuk a szobámat, és már előre elterveztem, hogy világosbarnás árnyalatú falat szeretnék, hozzá pedig szilva színű gardróbot, komódot.
Igen ám, de bútorvásárlás közben beleszerettem az alábbi szekrénysorba:
Ez canterbuy+sanata színű. Szerintetek ehhez menne a barnás árnyalat? Ha nem, milyet lehetne?
2012. nov. 18. 19:13
1/12 A kérdező kommentje:
Javítás: canterbury+santana
2012. nov. 18. 19:14
2/12 anonim válasza:
A színt igazából valamelyik festékgyár honlapján elérhető színezőprogram segítségével tudnád megállapítani. Mivel a szekrénysor színe elég hideg, így valamilyen semleges, vagy meleg színt választanák.
4/12 A kérdező kommentje:
Ettől féltem, szürke és árnyaltait egyáltalán nem akarnék. :( Lilásat sem. Nem a hidegségével van a baj, szimplán nem tetszik. :(
Nehéz szülés lesz. :)
2012. nov. 18. 19:57
5/12 kalmj válasza:
Nem kell félni, nem rossz ez szerintem. [link]
6/12 anonim válasza:
Tetszik a szín, de én ettől egy picit világosabb árnyalatra festetném, szerintem így elég sötét.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a képet, de ettől és a hasonló színektől alapból ódzkodom, szerintem mégis csak a szürkés árnyalat mellett fogok dönteni. :)
2012. nov. 20. 16:25
8/12 anonim válasza:
szerintem is szép az a narancsos szín, de ha az nem tetszik akkor a világos citromsárgát tudnám ajánlani :)
9/12 anonim válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tippeket, mégis a szürkés mellett döntöttem. :) Nem is rossz. :)
2012. nov. 23. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!