Használt háztartási konyhagépek mennyivel növelik egy ingatlan értékét?
Pl konyhában ezek vannak beépítve:
- Smeg SC45M grilles mikróhullámú sütő
- Smeg LSA13X mosogatógép
- Smeg KSEIV97X páraelszívó
- Smeg SE20XMFR7 sütő
- Smeg SE2951ID1 főzőlap
- Smeg CMS45X kávéautomata
- Smeg SS55PTE Side by Side hűtő
- Smeg SCV115 italhűtő
Új áruk így összesen kicsivel több mint 4 millió forint. A konyhabútorral együtt meg 7 felett. Kb 2 évesek.
Mennyivel növeli az eladásra kínált ingatlan értékét?
Nem hiszem, hogy akar valaki is ilyen luxus árú konyhafelszerelést venni, vagy ilyen felszerelést.
Nekem pl. nem kellene mosogatógép, kávéautomata, vagy italhűtő., mert nem használnám semmire. (csak 2-en vagyunk)
Ha még a konyhabútort is a lakással akarod adni, akkor csak olyan vevő veszi meg, akinek nagyon sok pénze van.
"Ha még a konyhabútort is a lakással akarod adni, akkor csak olyan vevő veszi meg, akinek nagyon sok pénze van."
A házat is csak olyan fogja megvenni akinek nagyon sok pénze van!
"Semennyivel, ezek közül ugyanis egyik sem része az ingatlannak, ezek csak felszerelések. Lehet, hogy nem is kell a vevőnek."
Nyilván igazad van:))
Akkor majd kibontjuk a szaunát, a jakuzzit, a központi porszívó rendszert, a klíma és szellőztető rendszert, a kandallót, a hidromasszázs kabint, a biztonsági rendszert, a Linn házimozi rendszert sőt még a kábeleit is kiszaggatjuk a falból. Ahogy a beépített díszvilágítást is. Hiszen csak "felszerelések". Vagy pedig odaadjuk az egészet két pusziért és szigorúan csak a kopár falak építési költségével kalkulálunk.
Nem is tudom miért vártam, hogy itt kapok értelmes választ?!:))
Miért, hogyan képzelted? Meghirdeted a házat mondjuk 20 millióért (ez csak egy szám, nem kell komolyan venni), aztán ha jön az érdeklődő, akkor szólsz, hogy egyébként van szauna, meg mosogatógép is, tehát tulajdonképpen 22-be kerül a ház?
A szauna, jacuzzi, mosogatógép, stb. ugyanúgy kiszerelhető, ahogyan beépítetted, csak szakember kérdése, akár tovább is viheted a következő házatokba.
A vevő beköltözéskor úgyis a saját igényei szerint fogja átrendezni a házat, ezt általában mindenki megteszi még egy panellakással is.
A konyha ebben a házba lett tervezve! Mit kezdjek aztán pl a konyhabútorral? Tüzeljem el? A vevő meg mit kezdjen gépek nélkül a konyhabútorral mikor ezekhez lett tervezni?
Nyilván majd ők is szétverik a milliós konyhát. Igaz?
Ha ezzel kezdted volna, hogy teljesen egyedi a konyha, akkor nyilván én sem mondom azt, hogy el lehet vinni. A f*szom ki van már az ilyen kérdésektől, ahol a lényeget csak három feleslegesnek tűnő válasz után kapjuk meg.
Annyiért hirdesd meg, amennyiét kapni szeretnél érte, jobban már nem növeli az értéket a felszerelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!