Fibbrizzo kérdése:
Vajon megér ennyit ez a ház?
Figyelt kérdés
Találtam egy elado házat ,de fura hogy ilyen olcso ,Ötletek hogy mi a hiba benn? [link] 2013. jan. 21. 10:03
1/5 anonim válasza:
Hát nézzük, először is kint van zalában egy kis faluban, ott alapvetően nem magasak az ingatlan árak, a másik, hogy egy pici és ikerház, az ikerházságból adódóan későbbi bővítésre nem feltétlen kapsz engedélyt, illetve ahogy elnézem még rengeteget kéne rákölteni ahhoz, hogy beköltözhető legyen.
Még ennek ellenére is olcsó, de gondolom a tulajdonos sűrgőssen válna tőle...
2/5 anonim válasza:
Felejtsd el sürgősen! Először is egy kieső tanyarész, ikerház a társlakó roma származásu, a lakás nagyon lepukkant és mindent ellopnak az indiánok! Ezért menekül a mostani tulaj, /nem lakó, mert nincs mersze tovább ott ténykedni!/
3/5 anonim válasza:
"1600m2-es osztatlan közös telken fekszik"
Itt nem házat veszel,csak egy tulajdon részt.
Én erősen megnézném a környéket és főleg a szomszédságot.
Az ár nagyon gyanúsan olcsó(csak az ablakcsere többe kerülhetett)
4/5 A kérdező kommentje:
értem ,ezekre gondoltam én is .
2013. jan. 21. 10:49
5/5 anonim válasza:
300.000ft-ért még telket se lehet kapni.
Nézz körül, hátha van valami buktatója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!