Pécsiek! Ez a ház megér ennyit?
Pécsen, az Uránvárosi buszvégállomás fölött, átlagos 20 év körüli 100nm-es, tetőtérbeépítéses családi ház.
A telek nem túl nagy, kb 400-500nm-es lehet. A kerítés körben nagyon rozoga, újra kéne csinálni. A ház viszonylag jó állapotú, de azért lehetne rajta mit csinosítani. A nyílászárók is régiek és egy külső hőszigetelés sem ártana.
Mindezért 38 M Ft-ot kérnek.
Nem sok ez egy kicsit? Én nagyon irreálisnak érzem. Még 28M-ért is azt mondanám hogy drága. Majd' 40 millióból már bőven építek egy újat telekkel együtt.
Szerintetek?
Ja, hát én is letettem róla az ára miatt.
Viszont, lehet, hogy rosszul írtam le a helyet? A 6-os út onnan jó 250-300m-re van. Egyáltalán nem zajos.
A Magyarürügi útról (vagy hogy is hívják, ami Orfű felé megy) nyíló első vagy második kis mellékutcában van a ház. Így a buszvégállomásból se hallatszik semmi. De annyi előnye van, hogy 5 perc alatt ott vagyok gyalog. Nem kell "órákat" zarándokolni a buszhoz. Ami mondjuk éjszaka, esőben, hóban nem mellékes.
Most Kovácstelepen lakok már évtizedek óta. Az sincs sokkal távolabb a 6-os úttól, se a végállomástól. Szívesen maradnék ezen a környéken, ezért a hely nekem tökéletesen megfelelő lenne. Csak az ár nagyon irreális érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!