Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színűre fessük a...

Milyen színűre fessük a szobánkat, ami illik a fenyő bútorhoz?

Figyelt kérdés
Tölgy színű a parketta, a sötétítő, a kárpitok, ágytakaró narancsos, korallos színű, (kicsit mediterrános színűek). A csillár színe arany vázon fehér búra. Az egész szoba egy kicsit klasszikus benyomású. szeretnénk egy kicsit feldobni, lazábbá tenni.
2009. aug. 31. 08:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nekem is fenyőbútoraim vannak, nekem halvány sárga a fal, de szerintem valami természetes "föld" színt válassz, kávébarna (tejeskávé), vagy okkeres zöld, vagy ilyesmi... Az élénk színt még megbánhatod, nem egy nyugtató látvány
2009. aug. 31. 10:52
 12/21 A kérdező kommentje:
az előszobában is fenyő bútor van, és azt Dulux-Pharaohs Gold színűre festettük (pasztell sárga), az nagyon jó lett, a plafon pedig fehér lett. A szobába nem szeretnénk ugyanolyan színt, tehát a pasztell sárga kiesett. A piroson én is gondolkodtam, hogy az ágy mögötti falat olyanra kéne, de a férjem hallani sem akar róla.
2009. aug. 31. 19:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Nagyon szép lenne hozzá egy kis barackos árnyalat. Vagy lila... komolyan. Fehér mennyezettel, fehér függönnyel, és egy fehér, vagy világoslila/fehér ágytakaróval.
2009. aug. 31. 19:48
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Esetleg képeket tudnátok küldeni?
2009. szept. 2. 09:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem is a barack ugrott be egyből. Nálam is fenyő bútor van és ilyen a falam, jól néz ki. Én jobban szeretem a pasztel színeket de még a terrakotta is illene hozzá.
2009. szept. 2. 10:42
 16/21 anonim ***** válasza:
A helyedben nem a falat festeném át, hanem tennék valami nagy, színes képet az ágy fölé, vagy néhány polcot színes dísztárgyakkal, meg a függönyt, ágytakarót is kicserélném valami vidámabb színre. A parkettára is tehetnétek az ágy mellé egy kisebb szőnyeget. Szinte minden barnás árnyalatú a szobában, azért tűnik monotonnak. Egy színes fal önmagában ezen nem fog segíteni, ráadásul sötétebbnek is fog hatni az egész.
2009. szept. 2. 21:52
 17/21 A kérdező kommentje:

Az utolsó hozzászólásra reagálok most:

Ezen már én is gondolkodtam, hogy túl monotón, és ezen is nagyon régóta gondolkodok, hogy hogyan lehetne feldobni. mindenképpen szeretnék polcot még a falra valahová, mert nem férnek el a könyveink. Illetve valami jópofa képet is. Szőnyeg is lesz, csak várjuk a festést, hogy milyen illene leginkább. Vol szőnyeg előzőleg, csak megvettük a francia ágyat a kanapé helyett, és fel kellett tekerni, mert nem fért el. pedig egy nagyon szép szőnyeg volt :(

Úgyhogy most valami vidámat kellene kitalálni. Segítsetek légyszi.

Én is nagyon sokat nézelődök, de nem jutok dűlőre. Mi az ami leginkább illene ide? A fr. ágy mögé a nagy szabad falfelületre mite tegyek képet, vagy polcot, vagy....?

Ha valaki konkrét ötletet tud fotóval, vagy beszerzési hellyel, azt szívesen venném.

2009. szept. 3. 08:13
 18/21 anonim válasza:
Sötétbarack,és a plafon alá világos barack vastag csíkot.Jól kiemeli a bútorokat,és nem egyzínű.Ha átfestettétek,tegyél fel képet hogy milyen lett.Örömteli festést!!!
2009. szept. 3. 12:04
 19/21 anonim válasza:
Valami lágybarna... ;)
2010. okt. 5. 18:39
 20/21 A kérdező kommentje:
Barnás lett az egyik fal (tejes kávé szín), és a másik 3 pedig krém színű. A plafon fehér, és az élekre bordűrt tettünk. Nagyon szép lett, és még csak a múlt hétvégén került sor a festésre, mert annyi minden közbejött. Úgyhogy csúsztunk egy évet vele :) de megvan, és nagyon szép :)
2010. okt. 12. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!