Hol lehet normális áron vállfát (simát és csiptetőset is) kapni?
Figyelt kérdés
Az Ikeában néztem, de elég rosszak voltak, csiptetős pedig csak egyféle volt, és nagyon furán nézett ki :D Olyan egyszerűekre gondolok, amin a ruhaboltokban lógnak a ruhák.2013. jan. 20. 16:38
1/3 anonim 

válasza:

Nagy árúházakban ki szokták rakni egy dobozba és onnént annyit vihetsz, amennyit akarsz. Ingyen. Vagy kérdezd meg a pénztárnál.
2/3 anonim 

válasza:

Jó minőségű csíptetőset a Jyskben vettem nem régen, kb. 250 Ft/db volt. Fehér műanyagot (nem azt a vackot, amit a kínaiak használnak) egy piaci ruhaárustól könyörögtem ki, 80 Ft-ért adta oda darabját. Merre laksz? Sima vállfával és öltöny-vállfával "tele van a padlás", de komolyra fordítva a szót, ha nem laksz messze tőlünk, szedek össze neked. Én a 18. kerületben lakom.
3/3 anonim 

válasza:

A százforintos boltban láttam legalább 5 félét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!