Konkrétan hol találok ehhez hasonló fésülködőasztalt/konzolasztalt? Képek lent
Figyelt kérdés
Ne azt írd, hogy nagyobb ajándékbolt, bútorbolt, ikea stb. Nekem egy konkrté üzlet neve kellene, ahol van ehhez hasonló bútordarab! Ha tudsz akkor címet és árat is írj kérlek!:) Köszönöm!:)
Miskolcon lakom egyébként. Itt már nagyjából mindenhol szétnéztem.:(
2009. aug. 30. 10:32
2/3 anonim válasza:
Szia én is a múlt héten vettem egy fésülködő asztalt.Nem tudom hogy van-e Miskolcon Auchan.Én ott vettem 80.000-ért felső szekrénnyel és tükörrel.De néztünk teszkóba is csak ott felső szekrény és tükör nélkül volt 67.000.Obi-ba is láttunk49.000-ért.Tipp:Obiba ne vegyél.Mert felújítás van nálunk és szinte mindent ott vettünk meg és szinte miden selejtes fürdőkád csaptelep zuhanyzókabin wc
3/3 anonim válasza:
www.retz.hu
most 21%kedvezménnyel lehet vásárolni és ha szerencséd van akkor jó fej lesz az eladó és odaadja 25%kal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!