Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen jó térelválasztó...

Milyen jó térelválasztó technikák vannak?

Figyelt kérdés
Albérletben lakunk, 2 szobánk van, meg egy hatalmas nappalink, aminek a falaiból tisztán látszik hogy valaha 3 szoba volt, de a falak ki lettek szedve. Szeretnénk kettészedni, hogy a felét szobaként, a másik felét nappaliként használhassuk, van valami ötletetek? Lehetőleg minél olcsóbban, mert diákok vagyunk, de azért ha lehet legyen kicsit mutatós is.
2013. jan. 14. 00:37
 1/6 kunu lenke ***** válasza:
Szia.Attól függ mennyit szántok rá,de a gipszkartonból készült válaszfal lenne a legolcsóbb.Fém vagy fa szerkezet készítés a szerkezetbe hőszigetelő majd hőtükör fólia utána a szerkezetre gipszkarton aztán bandázsolás festés.gipszkarton m2 kb 500 Ft hőtükörfólia 250 Ft/m2 gipszkartoncsavar 3,5x3,5=4 Ft/db bandázs 650 Ft 1 tekercs, Gipsz(bandázsoláshoz-hézagoló)25 kg 4000 Ft 16 kg fehér diszprzit kb 120 m2-re elég 5500 Ft Persze a szerkezethez még számolni kell az anyagköltséget,de így már lehet számolgatni
2013. jan. 14. 01:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, jut-e ablak mindkét szobába, vagy a fényáramlást meg kell oldani az elválasztáson át.

Mennyit szánnátok rá?

Néhány száz Ft, néhány ezer, vagy több tízezer is akár?

2013. jan. 14. 02:46
 3/6 anonim válasza:
előző válaszolók egy picit jobban figyelhetnének egy albérletben vannak ott nem lehet azt csinálni amit akarunk nem lehet csakúgy gipszkartonfalat felhúzni én ezt ajánlanám : [link]
2013. jan. 14. 07:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Láttam már olyat, hogy egyszerűen szekrénysorral. Ha azokat a szekrényeket, amiket abban a szobában tartanátok, és hátuljával kifelé, a nappali felé rakjátok oda elválasztóként, azt le lehetne tapétázni, és rögtön mutat valamit, belülről pedig lehet bele pakolni.

Láttam már olyat is, hogy kovácsoltvas állványt csináltattak, fa polcokkal, egyrészt könyveknek, másrészt cserepes virágokat rakrak rá.

2013. jan. 14. 08:53
 5/6 anonim ***** válasza:
3, egy picit jobban figyelhetnél inkább te, ugyanis egy szóval sem említettem falat, se gipszkartont, se másmilyet.
2013. jan. 14. 21:18
 6/6 anonim válasza:
elnézést a többes számért de a többit tartom
2013. jan. 14. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!