Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan dobjam fel?

Hogyan dobjam fel?

Figyelt kérdés
Szeretnék változtatni a szobámon! Olyan ötleteket várok ami tényleg feldobná! Linkelnétek nekem képeket? 15/L

2013. jan. 11. 18:57
 1/6 anonim válasza:
Az én szobámban parafatáblára ki vannak rakva a cuccaim. Rajzok, oklevelek, rovásírás abc,még kulcstartó plüssállat is van:)engem jellemez. Rakd ki amiket készítesz. Meg növényeket. 14/L
2013. jan. 11. 21:51
 2/6 anonim válasza:

Nekem nagyon tetszik az ha egy szobában jól megvan oldava a világítás, mondjuk lávalámpa, vagy valami ilyesmi.

Akkor jól néz ki vallami kis asztalocska, mellette két babzsák- oda vagyok érte csak az én szobámban már nme fér el. :)

Nekem tetszik az is ha a falon valami szép tapéta vagy ragasztós dísz van, linkelek pár fotót, ha eszembe jut valamit még írok...

Ja! És az egyszeru és a szebbik fajta lávalámpát is megpróbálom linkelni!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Bocsi a sok link miatt...

Az én szobám már régen ilyen lenne, csak kisebb koromban a falak kékre és sárgára lettek festve, a bútor meg már 3 éves korom óta kékek, szóval....

13/L

2013. jan. 11. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszönöm! Az elsőnek pedig, sok növény van a szobámban, de szerintem abból sosem lehet elég! Egyébként bútort nagyon nem akarok (amit szeretnék azt már kiválasztottam), inkább kézzel is elkészíthetőt. Kérlek írjatok még!
2013. jan. 11. 22:24
 4/6 anonim válasza:

Hát én igazából folyton változtatok valamit. Nem szeretem, ha a dolgok folyton ugyan ott vannak.

Általában azt szoktam csinálni, hogy a már meglevő dolgokat mindig másképpen csoportosítom egy-egy polcra pl.

Én meg még azzal díszítek, hogy rengeteg dolgok aggatok pl függönyre, lámpámra, bútorra és díszítem az ajtóm, tükröm rajzokkal.

Remélem, hogy segíthettem egy kicsit is.

Sok sikert! :)

15/l

2013. jan. 12. 13:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Segítettél! Én is leginkább azért változtatnék mert unom! Olyan régóta szeretnék vágyok erre!
2013. jan. 12. 23:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, a hibáért!
2013. jan. 12. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!