Hogyan dobjam fel?
Nekem nagyon tetszik az ha egy szobában jól megvan oldava a világítás, mondjuk lávalámpa, vagy valami ilyesmi.
Akkor jól néz ki vallami kis asztalocska, mellette két babzsák- oda vagyok érte csak az én szobámban már nme fér el. :)
Nekem tetszik az is ha a falon valami szép tapéta vagy ragasztós dísz van, linkelek pár fotót, ha eszembe jut valamit még írok...
Ja! És az egyszeru és a szebbik fajta lávalámpát is megpróbálom linkelni!
Bocsi a sok link miatt...
Az én szobám már régen ilyen lenne, csak kisebb koromban a falak kékre és sárgára lettek festve, a bútor meg már 3 éves korom óta kékek, szóval....
13/L
Hát én igazából folyton változtatok valamit. Nem szeretem, ha a dolgok folyton ugyan ott vannak.
Általában azt szoktam csinálni, hogy a már meglevő dolgokat mindig másképpen csoportosítom egy-egy polcra pl.
Én meg még azzal díszítek, hogy rengeteg dolgok aggatok pl függönyre, lámpámra, bútorra és díszítem az ajtóm, tükröm rajzokkal.
Remélem, hogy segíthettem egy kicsit is.
Sok sikert! :)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!