Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel dobhatnám fel a szobámat...

Szilian kérdése:

Mivel dobhatnám fel a szobámat? :D

Figyelt kérdés

Üdv,köszönöm,hogy végig olvassátok a kérdésem! :)

Van egy aránylag jó kis szobám.. 17 Éves fiatal srác vagyok (mostanában jönnek sűrűbben a lányok föl,ugyebár:P) és szeretnék 1-2 jó ötletet,mivel dobhatnám föl a hangulatát a bent lévő ember(ek)nek.. Van pár autós poszter,meg szép rendben tartok mindent,sosincs kupi,szép szőrmés a szőnyeg... Mi hiányozhat még szerintetek?

2013. jan. 7. 17:06
 1/6 anonim válasza:
Egy daruval.
2013. jan. 7. 17:20
 2/6 Hegedűs István ***** válasza:
Te vagy az Józsi?
2013. jan. 7. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Így nehéz, hogy nem látunk semmit, hogy mi van és mi nincs a szobában, de így látatlanban éjjeli lámpa a hangulat világítás kedvéért :) , esetleg egy két babzsák :)
2013. jan. 8. 19:18
 4/6 anonim válasza:
Első vagyok: van egy nagyon tuti cucc amire biztos buknak a csajok: lávalámpa - nagyon retro equipment, vagy egy komolyabb festmény.
2013. jan. 8. 19:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Hupsz, tényleg nem írtam semmit,na akkor mondom :D

2 babzsák már van, világos kék a fal,sok bútor van,bár az íróasztal ki lesz rakva,mert a másik szobában szoktam az olyan asztal nyújtotta élményeket használni :D 2,2m széles,és 6m hosszú, vagyis hülye az elrendezés, de mindegy, van a közepén 1 méternyi "ösvény" XD.. szóval 1 méternyi járhatóság van a szoba közepén,de ha kikerül az asztal olyan 1 négyzetméterrel üresebb lesz, szóval oda akarok pl egy box zsákot,vagy egy olyan: erdős festményt,ahol olyan mintha benne lennék.. Más egyéb ötlet? :)

2013. jan. 9. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Fesd az egyik falat más színűre :)
2013. jan. 9. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!