Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel dobhatnám fel a szobámat?

Mivel dobhatnám fel a szobámat?

Figyelt kérdés
Ciklámen színü és nem sok helyem van de kicsit unalmasnak tartom mivel tudnám kicsit élénkebbé tenni?

#szoba #unalmas stb
2012. aug. 31. 09:10
 1/5 anonim válasza:

A ciklámen szín szerintem már így is eléggé élénk.

De ha gondolod, vannak díszítő festékek, falmatricák, falra ragasztható mindenféle motívumok azok nagyon szépek tudnak lenni. Menj be egy kreatív boltba.

2012. aug. 31. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólóval falmatricával vagy vmi egyedi festéssel fel lehet dobni a szobát, nagyon különlegessé teszi és még helyet sem foglal. Nézegess dekorációs oldalakat hátha kapsz ötleteket:

[link]

napiotthon.hu/

2012. aug. 31. 12:14
 3/5 anonim válasza:

Szoktak olyat is hogy égősort (karácsonyi pl) akasztanak fel a falra,vagy valami idézetet írnak rá.

Tök hangulatos úgy a szoba hogy este világítanak az égők több színben.

2012. aug. 31. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Kombináld a cikláment egy másik színnel, pl falmatrica, díszpárna, ágytakaró, függöny, lámpa és/vagy szőnyeg terén. Szerintem pl a zölddel jól mutat és élénkebb hatású is.

[link]

[link]

2012. aug. 31. 21:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mind nagyon hasznos volt :D
2012. szept. 11. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!