Mivel dobhatnám fel a szobámat? Részletek lent.
Nah szoval az a helyzet hogy a szobám eléggé kislányos :S
-Rózsaszin fal->ezt szeretem :3
-Macis függöny->ez neeem...><
-101 Kiskutyás szőnyeg->ezt utálom a legjobban.><
-Minden tele plüssökkel.(kidobni nem akarom,de bazi sok van,és panelba lakunk.Hova tegyem őket???)
Köszönöm.11/L
Macis függönyt cseréld le egy egyszerű, egyszínű függönyre.
Szőnyeget dobd ki és tetess le laminált padlót, valami világosabb színűt.
Plüssöket dobd ki, csak azt tartsd meg, ami tényleg sokat jelent, vagy még azt se. Tudom, hogy nehéz, de egyszer ezen mindenki átesik. Bedobozolni és eltenni teljes mértékben felesleges.
Ilyesmire kéne törekedni.
Szia!
Ha van kedved, és merszed, a falra keres valamilyen mintát, és fesd fel egy sötétebb színnel. Fekete, lila, vagy bordó.
A függöny is lehet nyugodtan egyszínű, és sötétebb.
A szőnyeget szedd fel, és rakjatok le laminált padlót.
A plüssöket pedig vagy bedobozolod, és mehet le a tárolóba, vagy ajándékozd el. Anno nekem is fájt utánuk a szívem, és nem akartam kidobni, de a szobában se akartam őket tartani. A tárolóba se akartam rakni, mert ott megpenészesedhet, ezért ami olyan állapotban volt, egy árvaháznak ajándékoztam. A sok gyerek úgy örült neki!
pedig még csak 11 vagy én örültem volna kiskoromba a mintás függönynek:)
a függönyön és szőnyegen nem tudsz változtatni csak ha újat vesznek a szüleid,úgyhogy a szobádban lévő tárgyaidat kellene elrendezni, A plüssálatoknak keríteni egy fonott nagy kosarat vagy egy zsákba belegórod és elrakod az ágyadba vagy szekrényedbe.VAgy rakd a szekrényed egy fakjába
http://www.youtube.com/watch?v=UKbpThVjzyY
http://www.youtube.com/watch?v=ZRN4Us2d6xA -> ágyra azért ne rakd:D macerás mindig le és felpakolni
Ne legyen nagy zsúfoltság csak a legszükségesebb dolgaidat rakd ki a szobádban.
ha a youtube.com on beírod a keresőbe hogy room tour egy csomó szobás videót találsz ahonnan esetleg ötleteket meríthetsz.
Köszii.
hát én vmi kicsit "nagyláyosabb" szobát szeretnék.:$
de azért thx :"D
A szőnyeged középszőnyeg vagy padlószőnyeg?Ha középszőnyeg parketta van alatta vagy mi? A függönyt beszéld meg anyuddal. Rózsaszín szobához egy szép hófehér függöny jól mutat. A falra vehetnétek fali matricákat,mondjuk feketét,vagy valami sötétet. Nagyon jó kis minták vannak. [link]
A plüssöket ajándékozd el.Nincs a családban kislány?Biztos örülne neki. A bútorok milyen színűek?
Nálam pl úgy van,hogy rózsaszín a fal,fehér a mennyezet, a bútorok fehérek. Tettem be egy földi vázát és beleállítottam megfaragott fűzfa ágakat.Szerintem nagyon vagány.:) Meg van az egyik sarokban fali matricám. :)A függönyöm fehér,és parkettám van,amire tettem egy világos meg sötét színű középszőnyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!