Hogyan takarjam el a csúnya falhibákat?
Hány éves vagy? A legolcsóbb,legszebb és a tapétázásnál sokkal egyszerűbb megoldás a kifestés lenne.Mehet a tapétára! Veszel szivacsos festőhengert festéklehúzó tálcával,(ez max.1500Ft)diszperzitet és ha színeset szeretnél, akkor színezőpasztát.Aztán mint az óvodában, összekevered a festéket,belemártod a hengert és rákened a falra.Rém egyszerű!!És ha nem akarsz egyszínű falat, akkor graffitizd tele.De lehet, hogy a szobának csak az egyik falát fested ki.Olyan színnel, ami megy a tapétához.
De ha ez nem megy, akkor minden lyukra,szakadásra ragassz egy öntapadós papírból kivágott pl. dugót, madarat,virágot, ami illik a tapéta mintájához. Vagy bolondosra véve a dolgot, csinálj(fess, rajzolj,ragassz egérlyukat minden szakadáshoz,(egyiken-másikon még az egér is kikandikálhat) aztán jól látható helyre a lyuk alá egy nagy macskát.
Bocs, de elszállt a fantáziám.
a faltetoválások mostanában elég divatosak, azzal is próbálkozhatsz. :)
azért büntetnek azzal, hogy ilyen szobában kell élned, mert ovis korodban tönkre tetted a tapétát? anyukámék számára teljesen alap volt, hogy ovis gyerek mellé (mellém) nem raktak fel tapétát, hanem festettek...
na mindegy ha ezzel tudsz csak gazdálkodni, akkor szerintem is fess. a festőhenger+rács tényleg kb 1500 forint, festéket is találsz pár ezer forintért. igazából az egész megvan 5ezer forintból.
mondjuk mivel eléggé ramaty a tapétád, én előtte levakarnám...de ez már rajtad múlik, hogy szépet szeretnél vagy csak tessék-lássék módszerrel valamit csinálni.
na jó ha nagyobbacska a szoba és színes falat szeretnél akkor 10ezer lesz úgy kb. én olyan tipikus ultrapici gyerekszobával számoltam (ami a legtöbb gyereknek van).
5ezerből kis szobát is lehet színesre festeni, de nagyot jó esetben fehérre ki lehet belőle hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!