Parkettára padlószőnyeget lehet úgy rakni hogy nem ragasztom le?
A gyerekszobában nekünk is teljesen padlószőnyeg van. Nincs leragasztva és egyáltalán nem csúszkál. Igaz, nem parkettára van téve, hanem a betonra.
Esetleg vehettek alá csúszásgátló gumihálót. Azt pár helyen aláteszitek és tuti fixen marad. De szerintem a bútorok nyomása miatt se mozogna.
Én egy meleburkolónak fizettem 5 ezer forintot, várni kellett rá vagy két hetet, míg a sok munkája közt tudott rám szakítani 15 percet, de 15 perc alatt egy sniccerrel klasszul beszabta, még az ajtófélfa kis flikk-flakkjai is milliméterre pontosan illeszkednek.
Hasonlóan a baba miatt csináltam.
Ha meggondolom, 20 ezer forintos órabérrel dolgozott nálam a Mester, de megérte, mert én biztos elrontottam volna. Hárman segítettünk tartani neki a szőnyeget, míg szabta, de hajszálpontosra sikerült.
Soha nem csúszkált el, nyárra felvettem, kiporoltam és feltekertem, télre újra letettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!