Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Parkettára padlószőnyeget...

Parkettára padlószőnyeget lehet úgy rakni hogy nem ragasztom le?

Figyelt kérdés
Kivitelezhető? Elcsúszkálna vagy a helyén maradna?
2013. jan. 2. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha telibe rakod a szobát nem csúszkál el.De szerintem a padlószőnyegnél rosszabb nincs. Mi baj a parkettával megkérdezhetem?
2013. jan. 2. 17:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Telibe akarom.Kisbabát várok,a babaszobába keresek szőnyeget.....de annyira lehetetlen méretű hogy nem találok bele szőnyeget!Futószőnyeget nem akarok,a többi meg vagy kicsi,vagy annyira nagy hogy a szekrény alá menne...az meg nekem nem tetszik. Na meg a babára most melegebb lenne a teliszőnyeg.....viszont pont azért nem akarom leragasztani mert praktikus a parketta és szeretem is,csak most ott nem. :-)
2013. jan. 2. 17:48
 3/4 anonim válasza:

A gyerekszobában nekünk is teljesen padlószőnyeg van. Nincs leragasztva és egyáltalán nem csúszkál. Igaz, nem parkettára van téve, hanem a betonra.

Esetleg vehettek alá csúszásgátló gumihálót. Azt pár helyen aláteszitek és tuti fixen marad. De szerintem a bútorok nyomása miatt se mozogna.

2013. jan. 3. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Én egy meleburkolónak fizettem 5 ezer forintot, várni kellett rá vagy két hetet, míg a sok munkája közt tudott rám szakítani 15 percet, de 15 perc alatt egy sniccerrel klasszul beszabta, még az ajtófélfa kis flikk-flakkjai is milliméterre pontosan illeszkednek.

Hasonlóan a baba miatt csináltam.

Ha meggondolom, 20 ezer forintos órabérrel dolgozott nálam a Mester, de megérte, mert én biztos elrontottam volna. Hárman segítettünk tartani neki a szőnyeget, míg szabta, de hajszálpontosra sikerült.

Soha nem csúszkált el, nyárra felvettem, kiporoltam és feltekertem, télre újra letettem...

2013. jan. 3. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!