Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Piros falszínhez milyen színű...

Piros falszínhez milyen színű padlószőnyeget válasszak?

Figyelt kérdés

2012. okt. 25. 18:46
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Esetleg képet is tudnál linkelni?! kösziiiii
2012. okt. 26. 00:54
 2/11 anonim válasza:
Semleges, világos színt, PL, fehér, krémszín, drapp.
2012. okt. 26. 10:24
 3/11 A kérdező kommentje:

Nincs még kép, mert még nincs is kifestve csak hasonló színt szeretnék mint ez :

[link]

Szeretem a gótikus dolgokat, a világos, drapp színek nem az én stílusom, meg van lakásba cica is. Igazából mindenképp sötétet szeretnék, csak nem tudom hogy milyet. Eddig ezek a varik merültek fel :szürke, fekete, barna. csak nem tudom melyik illene igazából hozzá, mert stílusom szerint fekete lenne, csak attól félek, hogy túl sötét lenne.

2012. okt. 26. 21:42
 4/11 anonim ***** válasza:
A fekete tényleg túl sötét, én szürkét (galamb-, ezüst-) tudnék inkább ajánlani.
2012. okt. 27. 15:09
 5/11 anonim válasza:
narancs, pink, fekete, citrom (nem halvány), bordó, aztán még fehér de az gyorsan bepiszkolódik
2012. okt. 28. 10:57
 6/11 anonim ***** válasza:
A te szobád is pontosan úgy nézne ki mint a képen,hogy csak egy falfelület lenne pirossal lekenve? Milyen színű bútort készülsz vásárolni(feketét)? Nekem a képen látható verzió nagyon erőteljes! Nappalinak tökéletes lenne,de hálószobának szerintem nyugtalanító. Mennyire porosodik az otthonotok? A drapp padlószőnyeg és a szín valamennyi árnyalata (esetleg mintás)szinte minden bútorszínhez illik,nem beszélve arról, a koszra sem olyan kényes mint a fekete.
2012. okt. 29. 05:03
 7/11 anonim válasza:
Ha csak nem fekete a macskád, akkor ne nem nagyon ajánlom a fekete padlószőnyeget! :D Biztos, hogy meglátszik rajta a szőr!
2012. okt. 29. 08:55
 8/11 Elsa válasza:
Fehér !!! :)
2012. okt. 29. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Szürke, de inkább világosabb. Fekete kiegészítőkkel vagy bútorokkal még tudod a saját világodra formálni. Sötét padlóhoz viszont világosabb bútort választanék, különben nagyon nyomasztóvá tud válni. De a világosabb bútor sokkal hangsúlyosabb mint a padló, szóval én a padlót tenném meg világosabb, semleges felületnek.
2012. okt. 29. 22:25
 10/11 A kérdező kommentje:
fekete cicám van :P
2012. okt. 30. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!