Mi a véleményed a lávalámpáról? Világít valamit vagy csak szép látvány? És mennyi idő kell neki, hogy felmelegedjen?
Szia nekem is van láva lámpám, én szeretem,nekem nagyon tetszik. Már lassan 6 éve megvan. 1x kellett benne lámpát cserélni ennyi idő alatt (ilyen heti 1x-2x volt csak használva).
Mivel ez régebbi fajta,ennek kellett legalább 10-20-akár 30 perc is mire felmelegedett,hogy a cucc ússzon benne.
Régóta nem használtam bekell valljam,kb 2éve hozzá se volt nyúlva, már a tetején látszott is,hogy elpárolgott valamennyi lötyi. A párom azt mondta,hogy ő szeretne egyet,és én meg odaadtam neki az enyémet. Nagyon örült neki,2 év után be is lett izzítva szépen ment,elsőre. Aztán kikapcsoltuk fél nap után,hogy azért hűljön,mert már sütött. Másnap,mikor bekapcsoltuk észre vettük,hogy az alján lehet látni valami melegítőszálat,mert eltűnt belőle rengeteg láva; valamiféle gusztustalan módon oldalra folyik a láva ha fel is melegedik és odaszárad.
Szóval ezzel csak azt akarom,mondani, ha veszel lávalámpák valamilyen szinten sűrűn használd,mert úgy jársz,mint én. (Azóta is sajnálom,hogy nem tudtam,hogy ilyen és ilyet adtam páromnak.)
Én hát nem túlzok, minden este használom, csak így tudok elaludni :)
Én imádom, ha nem tudok rogton elalaludni, akkor azt nézem... Pár éve már megvan hazudni nem akarok, így nem írok pontosat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!